E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 1 Ιουλιου 2012

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα, θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση, αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα, με τα νεύρα που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να συγκεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων. Εσύ που θέλεις να κάνεις μια νέα γνωριμία, καλό θα είναι να φροντίσεις λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει, ώστε να γίνεις ελκυστικότερος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες, ώστε να μπορέσεις να οργανώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια, χωρίς να έχεις αφήσει εκκρεμότητες πίσω σου. Στα οικονομικά, μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα κατακτήσεις την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, που σε έχουν στεναχωρήσει και συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Δες τα πράγματα με περισσότερη διαλλακτικότητα και κάνε ουσιαστικές κουβέντες με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε συμφέρουσες και δίκαιες λύσεις και για τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι για εσένα, μην απελπίζεσαι, γιατί με κατάλληλους χειρισμούς, με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θέλεις και που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, φίλε Ταύρε, αλλά σήμερα θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, σχετικά με υποθέσεις του αντικειμένου σου. Στα οικονομικά σου ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και βρες τρόπους να τις τακτοποιήσεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, αγαπητέ Δίδυμε, και μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από το σύντροφό σου, γιατί το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να είναι αρνητικά εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα ή αγορές που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στη ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Καρκίνε, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις συζητήσεις, για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι, περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα προσπάθησε να περάσεις ουδέτερα στη δουλειά σου, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου. Προπάντων, μην πεις τίποτε για τα όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις νομικά ή φορολογικά θέματα.


Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα, αγαπητέ Λέων. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί μόνο να ακολουθήσεις το δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να παρεκκλίνεις. Φρόντισε να σκέφτεσαι θετικά και να μην αφήνεις την ψυχολογία σου να πέφτει με τις εφήμερες δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν το σύντροφό σου σήμερα ευτυχισμένο, φίλε Λέων. Άσε ελεύθερη τη φαντασία σου, για να περάσεις πολύ καλά μαζί του ή ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ο Ερμής από το ζώδιό σου σε ευνοεί για να βγεις και να διασκεδάσεις. Ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσεις και το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σου σήμερα, θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά σύντομα θα τα δεις να ισορροπούν.





Παρθένος
24/8-22/9

Κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, που θα σου παρουσιαστούν τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, εξαιτίας των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, τον Δία και την Αφροδίτη, μπορείς να τις ξεπεράσεις σχετικά εύκολα, αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειες σου και τις επιπτώσεις τους. Επίσης, φρόντισε να αλλάξεις κάποια σημεία στη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις και εσύ. Καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις απόψεις που βλέπεις ότι δεν σε οδηγούν στα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στη σχέση σου επιτέλους σταματάει, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σας. Να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ είναι κατάλληλο για να του εξομολογηθείς τα αισθήματα, αλλά και τους προβληματισμούς σου. Εσύ που ακόμη παλεύεις με την μοναξιά σου, κάνε υπομονή και μην ενδίδεις στις προκλήσεις του πρώτου τυχόντα, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου. Η επίλυση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων, σήμερα ευνοείται. Στα οικονομικά σου κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις μια χαρά ορισμένες εκκρεμότητες που έχεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα πρέπει να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε αγχώνουν, αγαπητέ Ζυγέ. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανεβάζει την γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το σύντροφό σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου, φίλε Ζυγέ. Σήμερα, μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να μιλήσεις μαζί του για την πορεία της σχέσης σας και ίσως τώρα το κοινό σας μέλλον μπει σε νέες βάσεις. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, καλό θα ήταν να περάσετε το βράδυ σας κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ίσως να συναντηθείτε με παλιούς καλούς γνωστούς, που έχετε καιρό να δείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου ίσως προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες και όσο κι αν σε αποσυντονίσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Μην πεις λόγια χωρίς να τα έχεις καλοσκεφτεί και εξέτασε διεξοδικά τα πράγματα, πριν οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Επίσης, μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα και μην κλείσεις συμφωνίες, που αφορούν στα οικονομικά σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αυτή η Κυριακή θα είναι για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό τομέα. Θα έχεις έντονη την επιθυμία της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στη σχέση σου, αν είσαι Σκορπιός. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σου δίνει έντονο ερωτισμό και σε παροτρύνει να περάσεις ένα ιδιαίτερα ρομαντικό βράδυ με το σύντροφό σου. Το ίδιο ισχύει κι αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, είτε για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε για να γνωρίσεις κάποιο, που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, πράγματα που δεν σου άρεσαν μέχρι σήμερα, θα μπορέσεις να τα φέρεις εκεί που θέλεις εσύ, αρκεί να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα να προγραμματίζεις και να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς, που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Μία περίεργη Κυριακή ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και εκεί που πίστευες ότι όλα τα πράγματα τα είχες βάλει σε μία σειρά, εξωγενείς παράγοντες και άσχετα άτομα έρχονται να ταρακουνήσουν την ηρεμία σου. Προσπέρασέ τα και άσε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται, γιατί οι δυσκολίες και οι ανατροπές που θα παρουσιαστούν θα είναι εφήμερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι και στα καλύτερά της σήμερα, αν είσαι Τοξότης, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Δία από τους Διδύμους τις πρωινές ώρες, αλλά στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το σύντροφό σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη συνεχίζει την κίνηση της στους παιχνιδιάρηδες Διδύμους και ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου, που σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα, φίλε Τοξότη, και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές στη δουλειά σου. Πέρνα χαλαρά, και κάνε μόνο ό,τι κρίνεις πως είναι απαραίτητο. Στα οικονομικά, κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά σε γενικές γραμμές τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο και θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ευνοείσαι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα οικογένειας, τα οποία σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα κάνουν αίσθηση. Ωστόσο εσύ μην πάρεις ανοιχτά θέση. Μπορείς, με μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας, πάλι ο σύντροφος σου θα τα πληρώσει, φίλε Αιγόκερε, και αυτό είναι άδικο για εκείνον. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι και αυτός είναι άνθρωπος και έχει τα όρια του, που οφείλεις να μην ξεπερνάς. Εσύ που η ζωή σου ακόμη είναι άδεια και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην αγχώνεσαι γιατί σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, μέσα από τους ψυχαγωγικούς χώρους που κινείσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Παν είσαι Αιγόκερως, η μέρα θα περιλαμβάνει πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο κι εσύ στην μέση, θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων, ούτε τη διευθέτηση υποχρεώσεων. Και στα οικονομικά σου, η μέρα δεν είναι και η καλύτερη, αφού μπορεί να βγουν στη επιφάνεια έξοδα, που δεν τα περίμενες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις, για να δώσεις πια πνοή σε αυτά. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που διαθέτεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι ορισμένες καταστάσεις να αρχίζουν να κινούνται προς την μεριά που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν βγάλεις τον ερωτισμό σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου, να περιμένεις μία πρόσκληση ή ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις, που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δεν θα χάσεις. Απόφυγε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που να αφορούν στο μέλλον.





Ιχθείς
20/2,20/3

Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Ωστόσο μην αρχίσεις τα παράπονα και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου, ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα, φίλε Ιχθύ. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν. ΟΙ ελεύθεροι Ιχθείς να έχετε το νου σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα που σας βλέπουν ερωτικά, αλλά ο τρόπος σας δεν τα αφήνει να σας πλησιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Έχεις κάνει πολλά σχέδια για τη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, και σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι έχουν καθυστερήσεις. Ωστόσο, μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, αλλά δείξε υπομονή, για να πάρουν το δρόμο τους χωρίς την δική σου πίεση. Στα οικονομικά σου μην πάρεις καμιά σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όλες σου τις οφειλές, πριν δημιουργήσεις καινούργιες.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger