E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O Μπερλουσκονι εχει ιδιαιτερα γουστα στο...γδυσιμο!

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Και τι δεν έκαναν τα κορίτσια του Σίλβιο για να τον ευχαριστήσουν...

Είναι μια εκ των πρωταγωνιστριών του Σίλβιο στα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα και έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο για την υπόθεση Ρούμπιγκειτ, με την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, η οποία φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό όταν ήταν ανήλικη. 


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Oggi, η Μάριστελ Πολάνκο εξομολογείται ότι τα πάρτι στη βίλα Άρκορε συνεχίζονται. Περιγράφει ακόμα τη σχέση της με το Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς και τις μεταμφιέσεις που έχει κάνει τόσο η ίδια όσο και άλλα κορίτσια για να τον ευχαριστήσουν. 

«Τα δείπνα στη βίλα Αρκορε συνεχίζονται. Είμαστε οι ίδιες που ήμασταν. Ο Μπερλουσκόνι δεν ξέρει ότι δεν μιλάμε μεταξύ μας γιατί δε του αρέσουν οι τσακωμοί. Κάνουμε ότι είμαστε φίλες αλλά έχει σπάσει κάτι», λέει η Μάριστελ Πολάνκο.

«Είδα τη Μινέτι και τη Φατζόλι να είναι ντυμένες καλόγριες, με σταυρό και ράσο και από κάτω να φορούν εσώρουχα. Η Ιρις Μπεράρντι από την άλλη υποδυόταν τον Ροναλντίνιο και η Λίνσει Μπαριτζόντε τον Μάσιμο Ντ’Αλέμα και τον Αντόνιο Ντι Πιέτρο, ανάλογα με την επικαιρότητα. Ντυνόμασταν έτσι για να κάνουμε τον πάπι να γελάει», αποκάλυψε η Πολάνκο.

«Εγώ έκανα τον Ομπάμα ή την Γουίτνεϊ Χιούστον και έβγαινα μπροστά του με τις νότες του I will always love you. Ο πάπι μάλιστα νόμιζε ότι τραγουδούσα εγώ κι όχι ότι ήταν playback», λέει η Πολάνκο που για πρώτη φορά δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τις μεταμφιέσεις της. 

΄Οσο για τη σχέση της με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό η νεαρή αποκαλύπτει ότι «τον αγαπώ, αλλά είναι μια διαφορετική αγάπη. Όταν μας πηγαίνει να δούμε το μνήμα του που χτίζεται στη βίλα Αρκορε, μας λέει ότι όταν ολοκληρωθεί αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνει κι εγώ στενοχωριέμαι πολύ, γιατί σκέφτομαι ότι δε θα υπάρχει πια. Δεν έχω κάνει σεξ μαζί του. Τον έχω φιλήσει όμως στα χείλη, στα μάγουλα, στο κεφάλι, παντού».

Σχετικά με τις «φίλες» που φέρεται να συντηρεί οικονομικά ο Καβαλιέρε, η Πολάνκο υποστηρίζει ότι ξεπερνούν τις 42 που ισχυρίζεται ο Μπερλουσκόνι. Εγώ πριν ξεσπάσει όλο αυτό εργαζόμουν στη Mediaset και τώρα το κανάλι δε μου επιτρέπει ούτε δοκιμαστικό να κάνω. Το διαχειρίζεται ο Πιερ Σίλβιο, γιος του Μπερλουσκόνι, που δεν είναι καθόλου χαρούμενος με όλη αυτή την υπόθεση».

Σύμφωνα πάντως με τον ιταλικό Τύπο οι 42 «φίλες» φαίνεται να ξεπερνούν τις 130, οι οποίες όπως είναι αναμενόμενο υποστηρίζουν ότι η σχέση τους με τον Σίλβιο υπήρξε πλατωνική και ότι τους φέρθηκε σαν πατέρας βοηθώντας τες να ξεπεράσουν οικονομικές δυσκολίες.










http://www.newsbeast.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger