E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαριστικό βίντεο - Ο βιασμός νεαρής δημοσιογράφου από πέντε άνδρες στην πλατεία Ταχρίρ [βίντεο]

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Φρίκη προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τον ομαδικό βιασμό από πέντε άνδρες της νεαρής Ολλανδής δημοσιογράφου στην πλατεία Ταχρίρ, την ώρα που κάλυπτε τις εκτεταμένες διαδηλώσεις στο Κάιρο.

Το περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από πέντε άνδρες και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η 22χρονη πήρε εξιτήριο και με τη βοήθεια της πρεσβείας επέστρεψε στην πατρίδα της.

Η ρεπόρτερ του Egypt 25, Ντίνα Ζακάρια, ανέφερε πως το θύμα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και πως οι θύτες ήταν άνδρες που «υποδύονταν τους επαναστάτες».

Οσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, κατέθεσε για τον ομαδικό βιασμό, ενώ ο εισαγγελέας της Αιγύπτου έχει διατάξει να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το φρικιαστικό περιστατικό.

Τα περιστατικά βιασμού έχουν αυξηθεί από τότε που άρχισαν οι νέες μεγάλες διαδηλώσεις στην Αίγυπτο για την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 91 γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας από συμμορίες τις τελευταίες ημέρες.

Dutch Reporter in Tahrir Square από newsview
http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger