E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νεκροί οι δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες των ΕΚΑΜ στην Ορεινή Ναυπακτία

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Νεκροί, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες των ΕΚΑΜ που χτένιζαν την περιοχή για να τους εντοπίσουν έπεσαν, δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από το πιστολίδι έπεσαν ο 25χρονος Εντισον Λίκα και ο 41χρονος Μουράτι Τζαφέρι, που είχαν πρωταγωνιστήσει στην ένοπλη συμπλοκή και τη δολοφονία αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας στις 17 Ιουνίου.


Eντισον Λίκα


Μουράτι Τζαφέρι

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ χτένιζαν την περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας όπου κρύβονταν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Τρίτης κατάφεραν να τους εντοπίσουν, χωρίς, όμως, να μπορέσουν να τους συλλάβουν.

Οπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας οι άνδρες των ΕΚΑΜ τους περικύκλωσαν στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας που βρίσκεται στα σύνορα με το Καρπενήσι. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έγινε κυριολεκτικά μάχη, αφού όπως λένε, άκουγαν για αρκετά λεπτά της ώρας ριπές αυτομάτων όπλων.   

Το χρονικό του εντοπισμού των δραπετών

Ο «συναγερμός» σήμανε στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα  της Τρίτης όταν μια θερμική κάμερα ανίχνευσε κινήσεις τεσσάρων ατόμων στην περιοχή. Ολα έδειχναν πως είχαν εντοπιστεί για πολλοστή φορά οι δραπέτες και σύμφωνα με το Permissospress αμέσως ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση των δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο, με αποκλεισμό δύο ζωνών και «χτένισμα» σπιθαμή προς σπιθαμή της περιοχής.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό των άλλων τριών και δεν αποκλείεται οι έρευνες να επεκταθούν στην Ευρυτανία.




http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger