E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Αφού με βίασε με πέταξε στο πεζοδρόμιο» – Τι αναφέρει η βιογραφία γνωστής τραγουδίστριας

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013


Η ζωή της Τζένι Ριβέρα αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό...

Τα πιο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τη ζωής της Τζένι Ριβέρα, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με βάση την αυτοβιογραφία της. Η Μεξικανή τραγουδίστρια, που έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα πριν ένα χρόνο, έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 20.000.000 αντίτυπα

«Μια σκοτεινή νύχτα του Ιανουαρίου του 1997, στο πίσω κάθισμα ενός λευκού sports car, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Μετά από τα γυρίσματα του πρώτου μου βιντεοκλίπ για το "La Chacalosa" με κυνήγησαν στο αυτοκινητόδρομο τρεις άντρες σε ένα sports car. Ένας από αυτούς ήταν κάποιος το φλερτ του οποίου είχα αποκρούσει λίγες ώρες πιο πριν. Εκείνος ήταν που με βίασε. Όταν, αφού τελείωσε, με πέταξε στο πεζοδρόμιο, από μέσα μου ευχαριστούσα τον θεό γιατί η δοκιμασία μου είχε πια τελειώσει. Αλλά η ζημιά είχε πια γίνει», αναφέρει η σταρ της Λατινικής Αμερικής, στην αυτοβιογραφία που εκδόθηκε με αφορμή την επέτειο των 4ων γενεθλίων της.

Συν των άλλων μιλάει και για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Φερνάντο Πελόν, που την μύησε στα μαλακά ναρκωτικά αλλά και της χάρισε τον πρώτο της οργασμό σε ηλικία 33 ετών.

Η Ριβέρα έχασε την ζωή της τον Δεκέμβριο του 2012 όταν το lear jet στο οποίο επιβιβάστηκε -μετά από μια συναυλία που έδωσε στην πόλη Μοντερέι- έπεσε σκοτώνοντας τον πιλότο, την ίδια και την συνοδεία της.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger