E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 10 Μαΐου 2013

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, δεν χρειάζεται να λύσεις όλα σου τα προβλήματα μονομιάς, αγαπητέ Κριέ. Χρειάζεται όμως να βάλεις κάτω κάποια θέματα που σε απασχολούν από παλιά και να δώσεις οριστικές απαντήσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία χωρίς να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, γιατί δεν θα την ξαναβρείς μπροστά σου εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, είναι καλό να αξιοποιήσεις τη θετική επίδραση του Ερμή στον Ταύρο, για να μιλήσεις ήρεμα με τον άνθρωπό σου και να λύσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, βγες από το σπίτι σου και γίνε πιο κοινωνικός. Η αλήθεια είναι ότι η πληθωρική σου προσωπικότητα δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω για να σαγηνεύσει το αντίθετο φύλο. Εκμεταλλεύσου το τώρα που μπορείς!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, κάποια εμπόδια που υπήρχαν, αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί να τηρείς πιστά το πρόγραμμά σου και να φροντίσεις να έχεις καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν αρκετή προσοχή, αφού τα περιττά έξοδα συνεχίζονται και μάλλον δεν κόβονται εύκολα.




Ταύρος
21/4-20/5

Αρκετά θα είναι τα ζητήματα σήμερα που δεν θα σε αφήσουν σε ηρεμία, αγαπητέ Ταύρε. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, κάποια προβλήματα στην οικογένειά σου, σε συνδυασμό με τη δική σου καθημερινή πίεση, κάνουν τη μέρα αυτή λίγο δύσκολη και έντονη. Μη χάσεις με τίποτα την ψύχραιμη στάση απέναντι στα διάφορα γεγονότα και μην ξεχνάς ότι έχεις τις ικανότητες να ανταποκρίνεσαι ακόμα και σε έκτακτες καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά, φίλε Ταύρε, αν αποφασίσεις να δείξεις κατανόηση στον σύντροφό σου και σε όλα όσα θα σου προτείνει να κάνετε μαζί. Μην αμελείς την καλή επικοινωνία ανάμεσά σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην κάθεσαι στιγμή μέσα στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, τα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά και μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει, παρότι οι γενικότερες συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες, λόγω της Έκλειψης. Το πιο βασικό είναι να μην κινηθείς παρορμητικά, κυρίως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Ξεχρέωσε υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω, για να νιώσεις καλύτερα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα θα είναι αρκετά αγχώδης και έντονη, λόγω της Ηλιακής Έκλειψης πραγματοποιεί σήμερα στον Ταύρο, και έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σου, φίλε Δίδυμε. Αν καταφέρεις όμως να συνδυάσεις το δυναμισμό του χαρακτήρα σου με τον προγραμματισμό των κινήσεών σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αρκετά θέματα θα χρειαστούν άμεση λύση και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Ο σύντροφός σου, σου δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Καλό είναι να ακολουθήσεις και εσύ το παράδειγμα του! Όσο για σένα, που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, οι συνθήκες είναι πολύ καλές σήμερα, για να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Βγες από το σπίτι σου και όλα μπορούν να συμβούν!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να μην τα χάσεις απέναντι σε έκτακτα ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι ευνοϊκή για να λύσεις διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν και αφορούν σε κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θέλουν αρκετή προσοχή και συνέπεια στον τρόπο που τα χειρίζεσαι. Μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου και καταπολέμησε την επιθυμία σου για περιττές αγορές. Δεν είναι καιρός για τέτοια!




Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι αρκετά αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου, αγαπητέ Καρκίνε, και σήμερα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο θα προκύψουν κι άλλα ζητήματα. Για να μην πνιγείς, βάλε σε μια σειρά τα ζητήματα αυτά και προσπάθησε να είσαι συνεπής στο πρόγραμμά σου, για να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή φίλε Καρκίνε, σε περιμένει μια πολύ ευχάριστη μέρα με τον σύντροφό σου, που κάνει ό,τι μπορεί για να σου φτιάξει τη διάθεση. Δείξε του με κάθε τρόπο την εκτίμησή σου και την αγάπη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να γνωρίσεις σήμερα νέους ανθρώπους και να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Από εκεί ξεκινάνε διάφορα φλερτ, που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και αρκετές σκέψεις που κάνεις εδώ και καιρό, τώρα μπορούν να υλοποιηθούν. Οι συνεργάτες σου θα σε υποστηρίξουν σε όλα τα επόμενα βήματά σου και θα σου προσφέρουν την βοήθειά τους. Ακόμη και τα οικονομικά σου μπορούν να πάρουν νέα τροπή, μέσα από νέες συνεργασίες, αρκετά προσοδοφόρες.




Λέων
23/7-23/8

Θέλεις να εξελίξεις διάφορα ζητήματα της ζωής σου, αγαπητέ Λέων, αλλά αυτά δεν λένε να κουνηθούν από το τέλμα στο οποίο έχουν πέσει. Μην το βάζεις κάτω και κυρίως, μην τα παρατάς. Άλλωστε η προσωπικότητά σου κρύβει τέτοιο δυναμισμό, που δεν μπορεί να σου ξεφύγει κάτι, όταν το θέλεις πολύ. Σύμμαχος σου σε αυτόν τον αγώνα ο Άρης, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις να κάνεις σήμερα κάποιες κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα τη βάλουν σε μια νέα φάση. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι, γιατί το διάστημα αυτό προβλέπεται πολύ ερωτικό! Δώσε λίγο χρόνο ακόμα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, η δουλειά σου πηγαίνει καλά και οι προσπάθειές σου δείχνουν να έχουν αποτέλεσμα. Κινήσου με δοκιμασμένους τρόπους σήμερα και μην πάρεις ρίσκα. Ειδικά οι οικονομικές συμφωνίες θέλουν πολύ προσοχή, για να μη σε βγάλουν εκτός των υπολογισμών σου.



Παρθένος
24/8-22/9

Νιώθεις ότι είσαι σε ένα πολύ κομβικό σημείο, αγαπητέ Παρθένε, και οι αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις σήμερα, θα αλλάξουν τη ζωή σου. Αξιοποίησε το χρόνο σου, για να δώσεις κάποιες λύσεις, που θα σε βγάλουν μια και καλή από τη δύσκολη θέση. Με τον κυβερνήτη σου να κινείται αυτό το διάστημα στο ζώδιο του Ταύρου, έχεις τη δύναμη της πειθούς και ειδικά σήμερα, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά με το μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, ίσως να προβληματιστείς σήμερα με κάποια ζητήματα, αλλά δεν πρέπει να τα αφήσεις να χαλάσουν την καλή επικοινωνία που έχεις με τον σύντροφό σου. Δείξε τις καλές σου προθέσεις και θα δεις πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, να είστε προετοιμασμένοι σήμερα για κάποια καλή γνωριμία, που μπορεί να σας βγάλει από τη μοναξιά. Έχετε το νου σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, στη δουλειά σου θα υπάρχει ένταση και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και αποτελεσματικά, για να πλησιάσεις τους στόχους σου. Πάντως, οι επαγγελματικές επαφές και οι συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα και θα είναι καταλυτικές για την μελλοντική σου εξέλιξη. Τα οικονομικά σου είναι σε μια ήρεμη φάση, αλλά σκέψου κάποιες ιδέες, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Ευτυχώς η ψυχολογία σου σήμερα είναι ανεβασμένη, φίλε Ζυγέ, και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα, που θα προκύψουν ενώ δεν τα υπολόγιζες, με τις αρνητικές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο. Με την καλή σου διάθεση λοιπόν, θα λειτουργήσεις πιο αποτελεσματικά και θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά και να κάνεις κάτι ξεχωριστό με τον σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τον έρωτα σας. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε κάποια είδηση από άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην ξεκινήσετε κάτι μαζί του, αλλά να ανοίξετε τα φτερά σας για νέους έρωτες και αγάπες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά σήμερα και βρίσκεις τον τρόπο να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις, σε κοινές σας υποθέσεις που μοιάζουν να είναι ατελείωτες. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη περίοδο, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ πού ξοδεύεις και πόσα…



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, θα έχεις μια έντονη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και όχι σε επίπεδο επιφανειακό, αλλά πολύ πιο ουσιαστικό. Αυτό που θέλεις είναι να εξελιχθείς και να ολοκληρώσεις τα σχέδια που έχεις αφήσει πίσω. Είναι επιτέλους καιρός να φροντίσεις πρώτα τις δικές σου επιθυμίες και μετά τα προβλήματα των άλλων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Σκορπιέ, καλό είναι να είσαι ήρεμος σήμερα και να μην χάσεις την υπομονή σου, με κάποια θέματα που θα θέσει ο σύντροφός σου. Βρες τρόπους να τα λύσεις, με καλή διάθεση. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, ήρθε η στιγμή που μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να έχεις θετική ανταπόκριση. Μπορείς τώρα να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι στο πλευρό σου, για να σου χαρίσεις τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στην επαγγελματική σου ζωή επικρατούν πολύ καλές συνθήκες, φίλε Σκορπιέ, και νιώθεις μετά από καιρό ότι οι προσπάθειές σου αξίζουν τον κόπο. Δες με θετικό μάτι κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σου γίνουν και ζήτα τη γνώμη των συναδέλφων σου, που έχουν σχέση με το αντικείμενο και θα σε συμβουλεύσουν αναλόγως. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδα παραμένουν σταθερά. Βάλε προτεραιότητες, για να μην τα χάσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Πρέπει να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα, για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με κάποια άτομα που έχεις παρεξηγηθεί τώρα τελευταία, αγαπητέ Τοξότη. Ειδικότερα, ζητήματα οικογενειακού ενδιαφέροντος μπορούν να δρομολογηθούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να αποφύγεις το υπερβολικό άγχος και δείξε συνέπεια στη δουλειά σου, χωρίς όμως να σε πιάνει πανικός.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι σε μια καλή φάση, αν είσαι Τοξότης, αφού διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν κατά καιρούς, μένουν πίσω κι εσύ κάνεις μια νέα αρχή με τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι, έχετε σήμερα πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Κάπως δύσκολη προμηνύεται η σημερινή ημέρα για τα επαγγελματικά σου και την προώθηση των σχεδίων σου, φίλε Τοξότη, λόγω της Ηλιακής Έκλειψης που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε επηρεάσει. Καλύτερα είναι να ασχοληθείς με μισοτελειωμένες υποθέσεις που αφορούν στο παρελθόν σου και να φροντίσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, μέσα από κάποιες νέες προτάσεις που θα σου γίνουν, αλλά που θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ καλά πριν τις αποδεχτείς.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μια διάθεση να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις και κυρίως κάποιες σχέσεις σου, σε κάνει σήμερα να δεις τα πράγματα διαφορετικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Το αποτέλεσμα θα είναι να πλησιάσεις κάποιους ανθρώπους, που στο παρελθόν είχες πάρε-δώσε μαζί τους, και να ανακαλύψεις ότι μάλλον τους είχες αδικήσει. Κάνε ό,τι χρειαστεί για να τους εκφράσεις τα ειλικρινή σου συναισθήματα και η αντιμετώπιση τους θα σε ανταμείψει. Είσαι σε μια γενική αναστάτωση και πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις, αλλά και την υγεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς σήμερα να μιλήσεις άνετα με τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλο σου τον συναισθηματισμό. Μην κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου και μην φοβάσαι ότι δεν θα σε καταλάβει και θα σε νιώσει. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, μην αφήνεις άλλο τη μελαγχολία να σε ρίχνει. Πέρνα καλά, ακόμα και με φίλους. Μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, κυρίως με κάποιες υποθέσεις που είχαν κολλήσει. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και ίσως κάποιες νέες συνεργασίες αυξήσουν τα έσοδά σου. Οι ιδέες σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου, που θα σε ανταμείψουν αναλόγως.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Ταύρο, καλό είναι να πατήσεις λίγο πιο γερά στη γη και να αφήσεις τα μεγάλα λόγια και κυρίως τις μεγάλες πράξεις. Σκέψου λίγο καλύτερα τι θέλεις, πριν δώσεις υποσχέσεις σε άλλους, αλλά και στον εαυτό σου. Επίσης, φρόντισε να ασχοληθείς και με την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μην παραμελήσεις τον σύντροφό σου, επειδή έχεις πολλά στο κεφάλι σου, φίλε Υδροχόε. Δώσε βάση στα λόγια του και δράσε ανάλογα. Σε καμία περίπτωση μην μεταφέρεις τα όποια προβλήματα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, μέσα στο σπίτι. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ξεκινήστε ένα χόμπι ή ανοίξτε τον κύκλο γνωριμιών σας με κάποια νέα δραστηριότητα. Έτσι, θα καταφέρετε να γνωρίσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου σήμερα κρύβει διάφορες παγίδες, τις οποίες μπορείς να αποφύγεις αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Τα οικονομικά σου έρχονται σε μια ισορροπία. Μην αφήνεις παλιότερα χρέη να σε πνίγουν.



Ιχθείς
20/2,20/3

Οι καθυστερήσεις σε κάποιες δουλειές είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα, φίλε Ιχθύ, με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Ειδικά η συναναστροφή σου με φιλικά πρόσωπα, δεν θα αποδώσει όπως θα ήθελες. Εσύ όμως δεν πρέπει να το βάλεις κάτω. Συνέχισε τις προσπάθειες με επιμονή για όλα όσα θέλεις να ολοκληρώσεις. Σίγουρα, όλο και κάτι θα καταφέρεις…

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα θα υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης, αγαπητέ Ιχθύ. Είναι στο χέρι σου να τις ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου ήρεμα με τον άνθρωπό σου, αρκεί να κάνεις πίσω στις μεταξύ σας διαφωνίες και να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για έρωτες, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει στο κατώφλι σας ένα άτομο που θα σας συνεπάρει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, αν ανήκεις στους Ιχθείς, γιατί θα εμφανιστούν από το πουθενά κάποιες προτάσεις, που απαιτούν ώριμη σκέψη. Αν δεν νιώθεις έτοιμος να τις αποδεχτείς, ζήτα πίστωση χρόνου και συζήτησέ τες με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Πάντως, τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger