E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ: Προσπαθεί να γίνει η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013




Τη στιγμή που η πλειονότητα των γυναικών,κάθε ηλικίας, στον κόσμο προσπαθούν να αδυνατίσουν, μία 23χρονη κάνει τα πάντα για να παχύνει. 

Η Τάμυ Λανγκ κάποτε ήταν μία αδύνατη κοπέλα που φόραγε στενά τζιν και κολλητά μπλουζάκια,ήταν αθλητικός τύπος και έβγαινε έξω με τους φίλους της.

Ξαφνικά ξεκίνησε αντίστροφη δίαιτα για να ανατρέψει την εμφάνισή της και να γίνει χοντρή. Περνάει ώρες ατελείωτες τρώγοντας τηγανιτό κοτόπουλο,ντόνατς και ολόκληρα “κεφάλια” τυριών. Επιπλέον βάζει τον σύντροφό της να της δίνει με σωληνάκι μιλκ σέικ,για να παίρνει τις 5.000 απαραίτητες θερμίδες,ημερησίως.

Η Τάμυ κάνει αυτήν τη δίαιτα τους τελευταίους έξι μήνες και ο σκοπός της είναι να πάρει βάρος για να γίνει Η Πιο Όμορφη Χονδρή Γυναίκα του διαδικτύου. Έχει ήδη φτάσει στο μισό από το βάρος που απαιτείται,για να σπάσει το ρεκόρ, κερδίζοντας τα διπλάσια από τα κιλά που ήταν όταν ξεκίνησε τη διατροφή αυτή.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν την πειράζει που χαλάει τη σιλουέτα της και επιμένει πως θα κάνει τα πάντα για να “κερδίσει το όνειρό της”.

“Ποτέ δεν ήμουν ευτυχέστερη, από ότι τώρα που δουλεύω για να πάρω κιλά. Με χαροποιεί που κερδίζω πολλά χρήματα, για να κάνω αυτό που μου αρέσει, το αγαπώ και θέλω όλο και περισσότερο να το κάνω.Και δε με νοιάζει καθόλου που έχω γίνει τόσο χονδρή.”

Είναι ενδεικτικό ότι τρώει 30 ντόνατς την ημέρα και ότι βάζει τον 28χρονο σύντροφό της να την ταΐζει.Μπορεί σε μία μέρα να χαλάσουν μέχρι και 70 βρετανικές λίρες για τζανκ φουντ.

Η Τάμυ τραβάει βίντεο την ώρα που τρώει και τα ανεβάζει στο διαδίκτυο, για τους φαν της, που είναι πάρα πολλοί.

Κάποιοι από αυτούς της στέλνουν και αιτήματα με το τι θέλουν να τη δουν να τρώει.

“Μπορεί να βγάλω ακόμα και μέχρι 1.000 λίρες (Αγγλίας) και ελπίζω να φτάσω σε πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που είμαι τώρα” λέει η Τάμυ.

Ο σύντροφός της, είναι μαζί της τους τελευταίους οκτώ μήνες, δηλώνει πως δεν τον νοιάζει που η κοπέλα του τραβάει την προσοχή όλου του κόσμου.

“Θα την αγαπάω όπως και να είναι”δηλώνει ο 28χρονος σύντροφος της Τάμυ.

Όσο για την οικογένειά της, η νεαρή δηλώνει πως “έχουν παρατηρήσει ότι έχω πάρει βάρος,αλλά δεν ξέρουν ότι το κάνω επίτηδες.Το πιθανότερο είναι ότι αν το μάθουν δε θα συμφωνήσουν”.

Ο γιατρός της,από την πλευρά του,λέει ότι η 23χρονη Τάμυ “παίρνει το ρίσκο να πεθάνει νωρίς.Και η πιθανότητα πρόωρου θανάτου της είναι 100%”.

http://www.newsit.com.cy/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger