E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πόσοι, ποιοι, που και πόσο χρόνο καταναλώνουν βλέποντας ροζ ταινίες στο Ιντερνετ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το «χώρο» που καταλαμβάνει στο διαδίκτυο το πορνογραφικό υλικό αλλά και για το πόσο εθισμένο είναι το κοινό στην παρακολούθησε τέτοιου υλικού συγκεντρώνει ένα γράφημα που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα το γράφημα που δημοσιεύει ο ιστότοπος Paint Bottle φανερώνει την «κυριαρχία» του υλικού με ροζ περιεχόμενο στο Διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, το 30% του συνόλου των δεδομένων που μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου αφορά ακριβώς τέτοιου είδους υλικό.

Στους ιστότοπους με τους περισσότερους μοναδικούς επισκέπτες το μήνα στη δεύτερη θέση συναντά κανείς το Youporn. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γράφημα το επισκέπτονται 450 εκατ. Άνθρωποι, τη στιγμή που το Amazon επισκέπτονται 110 εκατ. Άτομα και το Twitter 160 εκατ.!

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, το 70% των ανδρών και το 30% των γυναικών παραδέχονται ότι παρακολουθούν βίντεο με ροζ περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Ερευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος χρόνος που καταναλώνει κανείς καθημερινά παρακολουθώντας βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο είναι 12 λεπτά, ενώ, κατά μέσο όρο, καθένας επισκέπτεται 7,5 φορές το μήνα ιστοτόπους με ροζ υλικό.

Ενα άλλο στοιχείο που καταγράφεται στο παρακάτω γράφημα και προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός ότι τουλάχιστον τα 2/3 των προϊσταμένων διαφόρων εταιρειών έχει «συλλάβει» τους υφιστάμενούς του να παρακολουθεί βίντεο με ροζ υλικό στους χώρους εργασίας!



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger