E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ένας 95χρονος για την Ελβετία στη σκηνή της Eurovision! H μυστική ιστορία που παρολίγο να τους ακυρώσει...

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013


Ακμαίος ο 95χρονος κλέβει την παράσταση!

Αυτός είναι ο Εμίλ Ράμσάουερ, που με την παρουσία του στον διαγωνισμό της Eurovision, σημειώνει ρεκόρ! Είναι σαφώς, ο μεγαλύτερος σε ηλικία μουσικός/τραγουδιστής που ανεβαίνει στη σκηνή από καταβολής του θεσμού!

Το συγκρότημα της Ελβετίας, έχει από όλες τις ηλικίες, μιας και ο κιθαρίστας Jonas Gygax είναι 22, ενώ ο 47χρονος, Michael Sterckx παίζει τρομπόνι!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό συγκρότημα, αλλά για τους εκπροσώπους του "Στρατού της Σωτηρίας". 

Ο Στρατός της Σωτηρίας, ένα Χριστιανικό κίνημα διεθνούς χαρακτήρα, έχει ως σκοπό του την προσφορά στον άνθρωπο ανεξάρτητα από πολιτικές, θρησκευτικές και φυλετικές πεποιθήσεις. Δραστηριοποιείται σε 124 χώρες και απο το 2007 έχει ξεκίνησει τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα, όπου και ειναι αναγνωρισμένος ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία με ανθρωπιστική δράση.

Όταν το συγκεκριμένο "γκρουπ" είχε επιλεγεί, κάποιοι είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις και τους φόβους τους, μήπως ο "Στρατός της Σωτηρίας" ως χριστιανικό κίνημα, αντιμετωπίσει προβλήματα με τους κανονισμούς της EBU. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, μιας και το επίσημο σάιτ της EUROVISION, αναφέρει πως "Οι Takasa είναι ένα γκρουπ από 6 ανεξάρτητους ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος τους για μουσική. Το όνομα "Takasa" σημαίνει "να κάνεις κάποιον αγνό στη γλώσσα των Σουαχίλι..."

Όταν κέρδισαν τον εθνικό διαγωνισμό με το όνομα 'Heilsarmee", η EBU , τους ειδοποίησε ότι δεν θα μπορούσαν να διαγωνιστούν με το συγκεκριμένη ονομασία που παραπέμπει στον "Στρατό της Σωτηρίας"... 

Για αυτόν το λόγο επέλεξαν το "Takasa". Πάντως, υπάρχουν πολλοί που εξηγούν πως το "Takasa" δεν σημαίνει αυτό που σας αναφέραμε πιο πάνω, αλλά είναι το ακρωνύμιο για τη φράση "The Artists Known As Salvation Army"...

Δείτε το βίντεο!


http://www.zappit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger