E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Ένας άνδρας καταδικάστηκε να μαστιγωθεί 40 φορές επειδή έδωσε το τηλέφωνό του σε μια γυναίκα

Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Ένας μουσουλμάνος Ασιάτης καταδικάστηκε από δικαστήριο του Κατάρ να μαστιγωθεί 40 φορές... επειδή κατανάλωσε οινοπνευματώδες ποτό και έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του σε μια γυναίκα. 

Ένας μουσουλμάνος Ασιάτης καταδικάστηκε να μαστιγωθεί 40 φορές επειδή κατανάλωσε οινοπνευματώδες ποτό και παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα, δίνοντάς της τον αριθμό του τηλεφώνου του, γράφει σήμερα εφημερίδα της χώρας. 

Σύμφωνα με την “Αλ Σαρκ”, ένας άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία αφού είδε τον Ασιάτη να ρίχνει από την στέγη του σπιτιού του “ένα φύλλο χαρτί, που προοριζόταν για την οικιακή βοηθό του, πάνω στο οποίο έγραφε τον αριθμό του τηλεφώνου του”. 

Η αστυνομία έσπευσε στην περιοχή για να συλλάβει τον ύποπτο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με την ίδια πηγή. 

“Καθώς ήταν μουσουλμάνος, η σαρία (ο ισλαμικός νόμος, ο οποίος απαγορεύει την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών) εφαρμόζεται στην περίπτωσή του”, διευκρινίζει η εφημερίδα. 

Εκτός από την καταδίκη του να μαστιγωθεί 40 φορές, ο άνδρας, ο οποίος είναι κουρέας, καταδικάστηκε επίσης να καταβάλει πρόστιμο 500 ριάλ (περίπου 103 ευρώ) για “διατάραξη της ησυχίας των γειτόνων” του. 

Το Κατάρ, το οποίο θέλει να επιβληθεί ως ένας οικονομικός, αθλητικός και πολιτιστικός πόλος έλξης στον Κόλπο, εφαρμόζει τον ισλαμικό νόμο και η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών απαγορεύεται στην χώρα, με εξαίρεση αυτήν που γίνεται εντός των ξενοδοχείων.

alexiptoto.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger