E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Απριλίου 2013

Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις όλα όσα κυνηγάς. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μην το βάζεις κάτω τώρα, που μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και προσκάλεσε σήμερα τον σύντροφό σου σε ένα άκρως ερωτικό και ρομαντικό βράδυ, που θα ανανεώσει την διάθεση και των δύο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα από κάποιο πρόσωπο που έχετε γνωρίσει τελευταία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα φίλε Κριέ, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Κάνε κάτι για να τις καλύψεις.


Ταύρος
21/4-20/5

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, φίλε Ταύρε. Απόφυγε όμως σήμερα τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, δεν θα είναι στα καλύτερά του και μπορεί να… κλατάρει. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να ξεκουραστείς και να τακτοποιήσεις κάποιες λεπτομέρειες στα θέματα που εκκρεμούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, καλό θα είναι μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν στον σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από το μικρό σου δάχτυλο. Το να είσαι ειλικρινής μαζί του, θα σε σώσει από μελλοντικές, ακραίες και ανεπιθύμητες καταστάσεις στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, προσπάθησε να βρεις τρόπους να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην συνεχίζεις να βολεύεσαι στον καναπέ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ταύρε, ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και πρέπει να αναζητήσεις μεθόδους που θα σου χαρίσουν περισσότερα οικονομικά οφέλη, ώστε να τακτοποιήσεις τους ήδη φουσκωμένους λογαριασμούς σου.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Η νέα θέση της Σελήνης στο Ζυγό αυτή την Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε ευνοήσει στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα να περιμένεις να απολαύσεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και τις περίμενες εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να είσαι στο πλευρό του συντρόφου σου που σε έχει ανάγκη και μην βάζεις τις δικές σου ανάγκες πάνω από αυτό που χρειάζεται η σχέση σου για να κρατήσει. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη κάπου έξω από το φιλικό σας περιβάλλον και φλερτάρετε λίγο παραπάνω. Η τύχη θα σας ευνοήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις νέες, φιλόδοξες σκέψεις σου. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.


Καρκίνος
22/6-22/7

Το άγχος που έχεις τον τελευταίο καιρό αρχίζει να φαίνεται έντονα αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Καρκίνε, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου, είτε στο κοντινό σου περιβάλλον είτε στο φιλικό. Το άγχος σου δημιουργεί εκνευρισμό, ανασφάλεια και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα από τη ζωή σου. Ίσως μάλιστα να σε πλημμυρίζει αυτή η αρνητική διάθεση του ανικανοποίητου, που πρέπει να πολεμήσεις να την απομακρύνεις το συντομότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ίσως να νοιώσεις έντονη την επιθυμία της απομόνωσης σήμερα, φίλε Καρκίνε. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, οι συνθήκες αυτή την περίοδο είναι οι κατάλληλες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις, αλλά και προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς, για να τα αντιμετωπίσεις χωρίς να σε βλάψουν περισσότερο. Στα οικονομικά σου, βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. Να ξέρεις ότι έτσι θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, με τον καλύτερο τρόπο.


Λέων
23/7-23/8

Τα ευχάριστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολύ καλή διάθεση αυτήν την Τρίτη, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό, αγαπητέ Λέων. Μέσα στο γενικότερα ευχάριστο κλίμα όμως που θα κυριαρχεί, θα ακούσεις και κάποια λόγια, που δεν θα σου αρέσουν. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτα, λόγω της δικής σου ανασφάλειας. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να μην διαταράξεις τις ισορροπίες των σχέσεών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την Τρίτη, αν είσαι Λέων. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να περάσετε και οι δύο καλά και να αποφορτιστείτε από το άγχος, που νιώθετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στη ζωή σου, η Σελήνη αυτό το βράδυ στο ζώδιο του Ζυγού θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει πιο γοητευτικό και ελκυστικό. Εκμεταλλεύσου το!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, στη δουλειά σου προσπάθησε να μην εκνευριστείς, αλλά και να μην πάρεις σήμερα κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Δούλεψε σε ορισμένες υποθέσεις που έχεις κοινές με τους συναδέλφους σου, γιατί οι ομαδικές εργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την μέρα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα, φρόντισε να τα τακτοποιήσεις το συντομότερο.


Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, πρέπει να εξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και να πάρεις ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ασήμαντες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί οι μέρες που θα ακολουθήσουν προμηνύονται ιδιαίτερα κοπιαστικές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για προβλήματα της σχέσης σας, φίλε Παρθένε, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε εντάσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.



Ζυγός
23/9-22/10

Φρόντισε να αποφύγεις σήμερα τα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί έχεις αρκετά δικά σου θέματα να επιλύσεις και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει. Να είσαι σίγουρος ότι η αγάπη και οι συμβουλές τους θα σε οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις που ζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να χαλαρώσεις αυτό το βράδυ στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να νιώσεις καλύτερα. Όσο για σένα που κυνηγάς τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα την κατάσταση και να δεις αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, φίλε Ζυγέ. Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, πρέπει να προσέχεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Μην αφήνεσαι στις υποτιθέμενες καλοπροαίρετες συμβουλές των συναδέλφων σου. Φύλαγε τα ρούχα σου… Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είσαι συγκρατημένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις.


Σκορπιός
23/10-22/11

Αυτή η Τρίτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου και θα σε κάνουν να χαρείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών και ιδιαίτερα της Αφροδίτης στον Ταύρο, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου στον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, και τόλμησε να τον προκαλέσεις σε άκρως ερωτικά μονοπάτια αυτό το βράδυ. Θα περάσεις υπέροχα!!! Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, εκδηλώστε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας σε αυτούς που σας γοητεύουν και όλο και κάτι καλό θα γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Συνέχισε να δουλεύεις στους ίδιους ρυθμούς πάνω σε ένα φιλόδοξο σχέδιό σου και θα έχεις γρήγορα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άσκοπα έξοδα.


Τοξότης
23/11-21/12

Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, αγαπητέ Τοξότη, με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα σε ανησυχήσουν, γιατί είναι στην φύση σου να προσαρμόζεσαι δύσκολα. Μην αφήσεις φιλικές σχέσεις να καταστραφούν, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει, σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που υπάρχει στη σχέση σου. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν από κοντά του και ρίξε λίγο τους τόνους στις μεταξύ σας συζητήσεις, για να βγάλετε μία άκρη. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, θα λάβετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία, φίλε Τοξότη. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να δρομολογήσεις επιτέλους κάποια σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να αποτελούν έντονο άγχος και σήμερα και θα προβληματιστείς αρκετά από τα πολλά έξοδα.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Σελήνη από το Ζυγό να σε ευνοεί σημαντικά. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να διεκδικήσεις πολλά πράγματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε. Όμως, με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι σήμερα το βράδυ, το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει τις καλύτερες προοπτικές του για να συναντήσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αλλά με λίγη παραπάνω προσπάθεια, ίσως τα βελτιώσεις.


Υδροχόος
20/1-19/2

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, φίλε Υδροχόε, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καυγάδες με τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά, όποτε μην κάνεις σκέψεις, που μπορεί να σε στεναχωρούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα, που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα, αγαπητέ Υδροχόε. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή ακόμη και για να ξαναθυμηθείς μία παλιά σου αγάπη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου.


Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς πρέπει να είσαι πιο εκδηλωτικός απέναντι στον σύντροφό σου και να του εξηγείς τους λόγους που κάποιες φορές είσαι απόμακρος. Μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις και εσένα να σου κάνουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, μπορείς αυτό το βράδυ να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σε έχει γοητεύσει, αλλά πρόσεχε, να είσαι διακριτικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου φίλε Ιχθύ, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, ευνοούνται κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger