E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ημερομηνία γέννησης και ο τόπος διαμονής

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013



Έχετε αναρωτηθεί γιατί ένας συγκεκριμένος τόπος μπορεί να είναι καλός για ένα άτομο, αλλά όχι για ένα άλλο;

Οι δάσκαλοι του Φενγκ Σούι ισχυρίζονται ότι ένας τόπος – σπίτι, μπορεί να έχει διαφορετικές επιδράσεις, σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Όλα σχετίζονται με τη ροή της ενέργειας. Όταν ακολουθούμε τη ροή, τότε η ζωή μας είναι πιο εύκολη, όταν όμως πηγαίνουμε αντίθετα μπορεί τα πράγματα να γίνουν πιο δύσκολα.

Για να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας, καλό θα ήταν, να κατανοήσουμε τη μοναδικότητα της σύνδεσης που υπάρχει ανάμεσα στο χρόνο και στο χώρο, καθώς επίσης και μεταξύ των στοιχείων της γέννησης μας από τη μια πλευρά και από τις οκτώ κατευθύνσεις της πυξίδας από την άλλη.

Οι τέσσερις κύριοι προσανατολισμοί – βορράς, νότος, ανατολή και δύση αντιστοιχούν στις τέσσερις εποχές – άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.
Άνοιξη (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) – Ανατολή
Καλοκαίρι (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος) – Νότος
Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος) – Δύση
Χειμώνας (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος) – Βορράς

Η εποχή που γεννηθήκαμε, καθορίζει την κατεύθυνση που θα μας φέρει την μεγαλύτερη επιτυχία και αρμονία στη ζωή μας.
Ο τόπος που γεννηθήκαμε, είναι το μηδενικό σημείο Χ, το σημείο από όπου ξεκινά η ζωή μας. Αν π.χ κάποιος γεννήθηκε καλοκαίρι, στην Θεσσαλονίκη, τότε η γενέθλια κατεύθυνση του είναι ο Νότος, η κατεύθυνση δηλαδή που αντιστοιχεί στο καλοκαίρι.
Η Θεσσαλονίκη είναι το μηδενικό σημείο Χ, ο τόπος που γεννήθηκε. Για να έχει επιτυχία, προσωπική ανάπτυξη και ότι άλλο επιδιώκει θα πρέπει να μετακινηθεί σε μια περιοχή νότια από τη Θεσσαλονίκη ή νότια κατά μήκος της πόλης. Το σπίτι και το γραφείο του επίσης θα πρέπει να είναι επίσης προσανατολισμένα στο νότο.

Η μετακόμιση στη σωστή κατεύθυνση εξασφαλίζει τη συμπόρευσή μας προς την ροή ενέργειας.
Να θυμάστε ότι ο τόπος που γεννηθήκατε, είναι το κέντρο σας. Μετακομίστε, λοιπόν, από το κέντρο σας προς την προσωπική σας γενέθλια κατεύθυνση.

Η εποχή που γεννηθήκαμε αλλά και οι γενέθλιες κατευθύνσεις είναι πολύ σημαντικές για να διαλέξουμε ένα σπίτι.

Γενικά, μια καλή θέση σπιτιού είναι να βρίσκεται στο βορρά, με την μπροστινή του πόρτα να αντικρίζει το νότο, ή να βρίσκεται στη δύση και η μπροστινή του πόρτα να βλέπει ανατολή.
Σύμφωνα με την αρχή του Φενγκ- Σούι, «το όμοιο με το όμοιο», το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να συμφωνεί με την ώρα, την ημέρα και το έτος γέννησης μας.

Για να διαπιστώσετε αν αυτό αληθεύει, ξεκινήστε με τη διεύθυνση σας. Συγκρίνετε τους αριθμούς της διεύθυνση σας με την χρονολογία γεννήσεως σας και δείτε αν ταιριάζουν. Π.χ αν η διεύθυνση σας είναι Ιπποκράτους 168 και εσείς γεννηθήκατε το 1986, αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός.

Στη συνέχεια ελέγξτε τους αριθμούς του μήνα και της ημέρας γεννήσεως σας. Αν γεννηθήκατε 16 Αυγούστου η παραπάνω διεύθυνση είναι ιδανική για σας.

Αν μένετε σε πολυκατοικία, εξετάστε τον αριθμό των διαμερισμάτων με τους αριθμούς της γεννήσεων σας.

Μπορείτε ακόμα να συγκρίνετε τα δωμάτια του σπιτιού με την ώρα γεννήσεως σας.

Αν οι περισσότεροι αριθμοί δεν ταιριάζουν, αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα. Αν κανένας από τους αριθμούς δεν ταιριάζει, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger