E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 22 Απριλίου 2013

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σου, στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Κριός, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στον άνθρωπό σου και να έχεις την συμπαράσταση και την κατανόησή του στα παράπονα που θα του κάνεις. Κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος, γι’ αυτό μην ξεχνάς να συζητάς μαζί του οτιδήποτε σε ενοχλεί. Η επικοινωνία είναι σημαντική για να κρατήσεις τη σχέση σου σε καλά επίπεδα και να είσαι ευτυχισμένος. Αν ακόμη στη ζωή σου δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι, ο Ερμής από το ζώδιό σου σε ευνοεί για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σου αρέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Κριέ. Το καλύτερο θα είναι να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις αδικαιολόγητα νεύρα και κακή ψυχολογική διάθεση, που πρέπει να προσέξεις, για να μην έχεις δυσάρεστες εξελίξεις. Πρόσεξε επίσης την απώλεια χρημάτων από λανθασμένες κινήσεις και απόφυγε να δανείσεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί θα έχεις μπλεξίματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον πλησιάσεις πιο ουσιαστικά και συναισθηματικά. Εσύ που βιώνεις ακόμη την μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει να ανανεωθείς λίγο εξωτερικά και να γίνεις πιο ελκυστικός, ώστε να μπορέσεις να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Ταύρε. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις που μπορεί να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τις με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε κάποιες συζητήσεις που κάνει ο σύντροφος σου για τη σχέση σας φίλε Δίδυμε, φρόντισε να δείξεις ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πέρνα το χρόνο σου με άτομα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και δεν θα αργήσεις να συναντήσεις και το άλλο σου μισό. Αν είσαι αισιόδοξος και θετικός, είναι βέβαιο ότι θα έχεις ερωτικές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Αυτή η Δευτέρα είναι κάπως έντονη, σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μιας και θα υπάρξουν εμπόδια, που θα σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις περιττά έξοδα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα είσαι σε μια συνεχή ένταση και δραστηριότητα, με αποτέλεσμα στο τέλος να εξαντληθείς και να μην έχεις όρεξη για τίποτε. Προσπάθησε να προγραμματίσεις σωστά τις αρμοδιότητές σου και να μην καταπιάνεσαι με όλες μαζί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο από τη δουλειά σου, που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Κινήσου δυναμικά και δεν θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη, φίλε Καρκίνε. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.




Λέων
23/7-23/8

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Λέων, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις, που μπορεί να σε κρατούν πίσω στα σχέδιά σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού σε ευνοεί σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σου. Μην το ξεχνάς αυτό!

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου την σημερινή Δευτέρα, φίλε Λέων, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και νιώθεις μεγάλη πίεση. Ό,τι κι αν κάνεις, κάνε το με όμορφο τρόπο και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν η μοναξιά είναι ακόμη η μοναδική σου παρέα, να ξέρεις ότι η ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι. Άνοιξε τα φτερά σου, αλλά και τα ματιά σου, για να την αναγνωρίσεις!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν στο αντικείμενό σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί αν είσαι μετρημένος στις κινήσεις σου, μπορείς εύκολα να τα λύσεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις τη σημερινή Δευτέρα στην εργασία σου, αγαπητέ Παρθένε, γιατί η σιωπή σου θα ενοχλήσει τους συναδέλφους σου. Με την Αφροδίτη από τον Ταύρο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο και να σε επηρεάζει, θα έχεις αρκετή ένταση στη ζωή σου και θα είσαι εστιασμένος στις προσωπικές σου υποθέσεις, όπου μπορεί να προβάλλεις εγωισμό και πείσμα, που μόνο θετικά αποτελέσματα δεν θα σου φέρει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Παρθένος. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν καλύτερες. Και αν δεν μπορείς να αντέξεις την μοναξιά που επιμένει να βρίσκεται κοντά σου, φρόντισε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ώστε να προκύψει και η καινούργια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, φίλε Παρθένε, αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε να ξεπεράσεις τα λάθη και τα πείσματα του παρελθόντος και δες με πιο θετική ματιά τους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου. Επειδή η σημερινή Δευτέρα είναι πλανητικά δύσκολη, πρέπει να είσαι υπομονετικός, ρεαλιστής και συγκαταβατικός, για να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην λοξοδρομήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, αν προσπαθήσεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, βρες τους κατάλληλους τρόπους να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Μην φοβάσαι να ανοιχτείς, αλλιώς θα μείνεις με το απωθημένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις ανοιχτά θέση, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο πραγματοποιεί σήμερα δυσμενή όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και σου δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις επιπλέον υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχεις και μείνε συνεπής στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την αρνητική οπτική, με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ο Άρης από τον Ταύρο σου δίνει όλα τα φόντα, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις πρώτα αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Κάνε κάτι δραστικό και άμεσα!!



Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, αυτήν τη Δευτέρα θα σε διακρίνει μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου επίσης και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα, που σε έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Τοξότη, αλλά με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχεις, συνεχώς δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και η σημερινή ημέρα προσφέρεται. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να απαλλαγείς μια καλή από την παρουσία της, αν δεχτείς την πρόσκληση που θα σου κάνει ένα κοντινό σου πρόσωπο για μια βραδινή έξοδο. Ποτέ δεν ξέρεις!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα προκύψουν κάποια γεγονότα, που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά με οργανωμένες κινήσεις, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις και να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο, φίλε Αιγόκερε, κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο ρεαλιστής, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, που σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Να θυμάσαι ότι είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις ένα πολύ ρομαντικό και ερωτικό βράδυ μαζί του. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί στη ζωή σου και η μοναξιά σε έχει κουράσει, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα σε κατακλύζουν έξυπνες ιδέες για την άνοδο των επαγγελματικών σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο σε αυτόν το βασικό τομέα της ζωής σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, υπάρχει περίπτωση να έχεις νοιώθεις μια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σας, που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κυνήγησε τον ερωτικό σου στόχο πιο δυναμικά, γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί, για να τον κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, τη σημερινή Δευτέρα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την πορεία της δουλειάς σας. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, που θα σου αποδώσουν υψηλά κέρδη. Φρόντισε μόνο να είσαι διαλλακτικός και μην αποκαλύπτεις τους άσσους που έχεις κρυμμένους, με την πρώτη ευκαιρία.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε ιδανική πλανητική περίοδο, που η τύχη είναι με το μέρος σου, για να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα και ιδιαίτερα τα… συζυγικά σου καθήκοντα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε μπορείς να πετύχεις θαύματα!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα και να είσαι σε ετοιμότητα για πάν ενδεχόμενο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger