E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 27 Μαρτίου 2013

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Κριέ, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν εκνευρισμούς. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ζυγού, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη θετική σου αντίληψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να καλύψεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, να θυμάσαι πως αυτήν την περίοδο οι πλανήτες είναι πολύ καλοί μαζί σου και η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα!




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μαζί του και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξαναβρές τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Το πάθος σου για όσα πιστεύεις, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Άρης με τον Πλούτωνα και η Πανσέληνος στον Ζυγό, μπορεί να σε κάνουν να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί όταν συμβαίνει αυτό δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται, φίλε Δίδυμε, και κάποια προβλήματα μένουν πίσω. Η ημέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και με λίγη καλή διάθεση από μέρους σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως, καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, φίλε Καρκίνε, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν την Τετάρτη. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην τα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα άγχη και τα προβλήματα από τους υπόλοιπους τομείς. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπου κι αν κινηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, έχεις διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδα που κάνεις σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη που δεν θα μπορείς να καλύψεις.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάντως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του φιλικού σου Κριού μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, μην σε απασχολεί τόσο η μοναξιά σου, γιατί σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέχρι τότε, να είσαι αισιόδοξος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, σήμερα βάλε σε πρόγραμμα τις προτεραιότητές σου και μην χάνεσαι, με το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αν νιώθεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των συναδέλφων σου, τώρα που η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Στα οικονομικά, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.





Παρθένος
24/8-22/9

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να δεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή τη θετικότητα, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που μπορεί να σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτικό εαυτό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Αλλά ακόμα κι εσύ, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι έχεις την εύνοια των πλανητών, για να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός, αγαπητέ Παρθένε, και να μην προβείς σε αποφάσεις ή αλλαγές. Προτίμησε να παγιώσεις κάποιες καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων.




Ζυγός
23/9-22/10

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου, κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα, που απασχολούν τη σχέση σου. Μην κινείσαι εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Ακόμη κι εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Κριό, είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ, αν είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις.




Σκορπιός
23/10-22/11

Καλό είναι σήμερα, φίλε Σκορπιέ, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στα θέματα που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, καθώς και η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Άρη και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα φέρουν κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασέρνει στη ρουτίνα. Κάνε εσύ μια έκπληξη στον σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ανταποδώσει! Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, σήμερα βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε απερίσκεπτη κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις τα περιθώρια να καλύψεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, και σήμερα θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η Πανσέληνος από τον Ζυγό θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικότερα κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες κινήσεις μπορείς να βελτιώσεις αρκετά κάποια θέματα που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε κρατά σε εγρήγορση, προκειμένου να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ενισχυμένη, αλλά με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προγραμματίσου κατάλληλα, για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι έχετε κάθε δυνατότητα να γνωρίσετε το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο. Βάλτε κι εσείς το χεράκι σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου για όσα θέλεις να πετύχεις. Επίσης, σήμερα κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις που σε πιέζουν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, φίλε Υδροχόε, δεν θα είναι λίγες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση κυνήγησε τα όνειρά σου και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα του για τα συναισθήματά σου, φίλε Υδροχόε, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σας. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου χρειάζεται να είσαι μεθοδικός γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο, που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού αλλάζει τα δεδομένα και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα με τη φόρα που έχεις πάρει. Μην βιάζεσαι και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί, για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις φορολογικές και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger