E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Επεδίωκε την αθανασία με χρήση ραδιενέργειας

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013



Ένα πυρηνικό θρίλερ εξελίσσεται στη Μόσχα με τις ρωσικές αρχές να έχουν σε εξέλιξη επιχείρηση ανεύρεσης ραδιενεργών υλικών τα οποία χρησιμοποιούσε 35χρονος ύποπτος, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι έχει ήδη συλληφθεί.

Πρόκειται για λέκτορα του Πανεπιστημίου της Μόσχας στο σπίτι βρέθηκαν 14Kg ραδιενεργού υλικού τα οποία είχε παράνομα στην κατοχή του.

Το εκπληκτικό στην υπόθεση είναι ότι δεν προορίζονταν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου για τρομοκρατική ενέργεια αλλά είχαν ως αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετήσουν ένα πείραμα το οποίο διεξήγαγε με ένα φίλο του, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου το πείραμα φιλοδοξούσε να καταστήσει κυριολεκτικά αθάνατο, τον άνδρα που αναζητείται μέσω επανειλημμένης έκθεσης σε ραδιενέργεια!

Ο ύποπτος που εκτελούσε χρέη βοηθούν του λέκτορα στο πανεπιστήμιο της Μόσχας, εκτός από ακτινοβολία που δέχτηκε στο πείραμα φέρεται ότι επισκέφτηκε ακόμη και το Τσερνόμπιλ όπου η πρόσβαση είναι απαγορευμένη εδώ και δεκαετίες λόγω του θανατηφόρου επιπέδου ακτινοβολίας.

Σκοπός ήταν να καταστεί απρόσβλητος στην ακτινοβολία πετυχαίνοντας αθανασία, χωρίς να εξηγείται ακριβώς πως θα μπορούσε ποτέ να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό...

Μέχρι στιγμής έχουν ανακτηθεί δεκάδες επικίνδυνα ραδιενεργά  αντικείμενα που μαζί με την ποσότητα ραδιενεργού υλικού που κατείχε ο ύποπτος στο σπίτι του, ενώ το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή που βρέθηκε το υλικό αυτό.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή για λόγους ασφαλείας ενώ ο ύποπτος που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει μέχρι και 7 χρόνια κάθειρξης για παράνομη κατοχή και χρήση επικίνδυνων ραδιενεργών ουσιών. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger