E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εσύ ποιος facebook χρήστης είσαι;

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013


Αγαπητοί μου φίλοι ζούμε σε μία κοινωνία που το facebook καλώς ή κακώς μας έχει κυριεύσει! Κατά τη γνώμη μου βέβαια κακώς!Τώρα θα μου πείτε τί μιλάς κι εσύ καλή μου αφού πού σε χάνουμε πού σε βρίσκουμε online είσαι στο ρημάδι το facebook.. Είναι όμως για όλους έτσι; Και έρχομαι ευθύς αμέσως να σας δώσω την απάντηση. Ναι έτσι είναι για όλους και όποιος τολμάει να το αρνηθεί τον προκαλώ σε online αναμέτρηση. Πώς να σε πιστέψω αγαπητέ μου όταν ξέρω τα γεγονότα της ζωής σου καλύτερα και από την ίδια σου την οικογένεια; Κατόπιν ωρίμου σκέψεως κατέληξα λοιπόν στους εξής facebook χρήστες που σίγουρα υπάρχουν ως φίλοι στο προφίλ σας, αν θέλετε να λέγεστε άξιος χρήστης αυτής της σελίδας, και μεταξύ μας σίγουρα είστε ένας από αυτούς.


1. Ο/Η γκομενιάρης-α


Και βάζω στο ίδιο τσουβάλι και εσάς μικρές μου φίλες γιατί δεν αντέχω αυτό το ρατσισμό απέναντι στον αντρικό πληθυσμό. Ο εν λόγω φίλος σας αγαπητοί μου, είτε αρσενικού, είτε θηλυκού γένους, έχει συνήθως πάνω από 1.000 φίλους στο προφίλ του και τους έχει ταξινομημένους σε δύο κατηγορίες: αυτοί που πέρασαν από το κρεβάτι μου και αυτοί που μένει να περάσουν. Θα σας στείλει πάντα στο chat ατάκες του στυλ ‘τί κάνεις μωρό’ ή ‘πότε θα τα πούμε από κοντά’ ! Η αυτοπεποίθηση του έχει χτυπήσει το κόκκινο του Ολυμπιακού που προσωπικά αντιπαθώ σφόδρα, αλλά δεν έχει να λέει.


2. Ο ξερόλας

Ξέρει τα πάντα και το δηλώνει με θράσος στο facebook σε τέτοιο βαθμό που ώρες ώρες εύχεσαι να μπορούσες να μπεις στην οθόνη και να τον κατασπαράξεις! Οι φωτογραφίες του θα είναι οι και καλά ψαγμένες, σε ελάχιστες θα απεικονίζεται ο ίδιος, καθώς οι υπόλοιπες θα είναι αποφθέγματα και λόγια σπουδαίων ανδρών. Δεν ανεβάζει ποτέ ελληνικά τραγούδια στο προφίλ του, εκτός αν του ξεφύγει κανένας Κατσιμίχας έτσι για να πλησιάσει κι εμάς τους κοινούς θνητούς και σχολιάζει με σκληρά λόγια την πολιτική. Εν ολίγοις είναι ο επαναστάτης του καναπέ και αποκαλεί εμάς τους υπόλοιπους κατίνες που ασχολούμαστε με οτιδήποτε δεν τον αφορά. Αυτός όμως είναι μεγαλύτερη κατίνα.. Εγώ θα σας πω!


3. Ο check in

Άλλη μια αγαπημένη κατηγορία φίλων που έχει ανθίσει τον τελευταίο καιρό. Αυτός ο φίλος σας κάνει σίγουρα 3-4 check in την ημέρα έτσι για να ξέρετε που βρίσκεται και να τον ακολουθήσετε αν θέλετε. Αν μπορούσε θα έκανε check in ακόμη και από το κρεβάτι του! Αλλά τι λέω; Το έχω δει και αυτό. Σαν γνήσιο ψώνιο τα check in του θα είναι σε μαγαζιά με όνομα και όχι ότι κι ότι. Εν μέσω οικονομικής κρίσης όμως δεν είναι συνεχώς εφικτό να επισκέπτεται τέτοια μαγαζιά. Γι αυτό αν θελήσετε να πάτε να βρείτε το συγκεκριμένο φίλο σας στο W που έχει κάνει check in ας πούμε και δεν τον βρίσκετε μην απορήσετε. Κοιτάξτε στην καντίνα απέναντι..θα τρώει βρώμικο!


4. Η ντίβα

Και ήρθα στην πιο μισητή μου κατηγορία. Η συγκεκριμένη κοπελίτσα ανεβάζει άπειρες φωτογραφίες στο facebook φροντίζοντας βέβαια να είναι πάντα στην τρίχα. Μαλλί στην εντέλεια, σουφρωμένα χείλη, τρελό βάψιμο και πάμε! Ποζάρει πάντα στημένη έχοντας άπειρα like στις φωτογραφίες της. Και όταν εσύ φίλε άντρα αναστατώνεσαι με αυτό που βλέπεις και της στέλνεις στο chat, έχει το θράσος να μη σου απαντάει ή να σε βρίζει. Hello, κουκλίτσα μου κούνα λίγο το κεφάλι σου να δεις αν κάνει γκλιν γκλον! Εσύ προκαλείς..μάθε να τα λούζεσαι! Στο τέλος που δε θα γυρνάει άνθρωπος να σε κοιτάξει μόνο και μόνο από το ψώνιο σου να δω τι θα κάνεις.. Γυναίκες τί να πεις! Ουφ το ‘πα και ξαλάφρωσα!


5. Ο κάγκουρας

Είναι το παιδί του λαού! Ακούει βαριά λαικά γιατί πιστεύει πως αυτά είναι μόνο αντρικά τραγούδια..Μας έχει φλομώσει στον Τερλέγκα και στον Σαφέτη, επίσης μας έχει φλομώσει και με την εξάτμιση του καγκουρέικου αυτοκινήτου του που φυσικά μοστράρει στο facebook με μεγάλη υπερηφάνεια! Τον έχει πληγώσει βαθιά μια γυναίκα και θα ανέβασει στο προφίλ του όποιο μισογύνικο τραγούδι υπάρχει έτσι για να μας το υπενθυμίζει. Κατά βάθος είναι καλό παιδί, απλά δε μπορεί να δεχτεί ότι του φαίνεται ξένο.. Και φυσικά είναι αθάνατος Ελληνάρας, άρα μαντέψτε τί ψηφίζει.. Χμμ και ας μη σχολιάσω άλλο γιατί θα με πάνε μέσα!

Και μη μου πείτε τώρα ότι και εσείς δεν έχετε τουλάχιστον από ένα τέτοιο φίλο στο προφίλ σας γιατί δε θα σας πιστέψω.. Αυτοί είναι λοιπόν οι facebook φίλοι μας που όσο κι αν λογοκρίνουμε στην τελική εμείς τους βάλαμε στο προφίλ μας. Άρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ίσως μας κάνουν να περνάμε καλά!


Ελευθερία Καλλιοντζή
oktv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger