E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πρωτόπαπας: Οι Αμερικάνοι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013



Αργά και βασανιστικά κυλούσαν τα λεπτά, οι ώρες, οι στιγμές για την οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, τους συγγενείς, τους φίλους του και την κοπέλα του, τις τελευταίες ημέρες....που περίμεναν τα αποτελέσματα από την Αμερική.

Ο θείος του Τόμας, ο κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, Διευθυντής στα Παιδικά χωριά SOS, μίλησε στο FTHIS.GR για το περιεχόμενο των απαντήσεων που ήρθαν από το εξωτερικό.

"Λόγω της ιδαιτερότητας του περιστατικού οι εξετάσεις του Τόμας, δεν δημιουργούν αισιοδοξία. Αυτά μας είπαν και οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί γιατροί, που μας έστειλαν απαντήσεις στις εξετάσεις που τους είχαμε αποστείλει. Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι ξένοι γιατροί μας είπαν ότι ακόμη και στα χέρια τους αν ήταν, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο. Όλες οι διαδικασίες από τους Έλληνες γιατρούς του ΚΑΤ ακολουθήθηκαν σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολο. Από την έγκαιρη μεταφορά, στην έγκαιρη επέμβαση και όλα τα μετέπειτα στάδια που ακολουθήθηκαν ήταν τα ενδεδειγμένα.

Οι βλάβες είναι μεγάλες μας είπαν οι ξένοι γιατροί .Τους προβλημάτισε ιδιαίτερα η πολύ αυξημένη πίεση του εγκεφάλου που παρέμενε για πολλές ημέρες υψηλή. Τα τελευταία 24ωρα υποχώρησε, που είναι κάτι πολύ θετικό, αλλά παρά τις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, δεν αντιδρά ο οργανισμός του. Δεν ήρθε αυτό που περίμεναν οι γιατροί. Από σήμερα ξεκινά να του χορηγείται άλλη φαρμακευτική αγωγή. Αν δεν αντιδράσει ο εγκέφαλος δεν υπάρχει ιατρικός δρόμος. Είναι μόνο στα χέρια του Τόμας και στα χέρια του Θεού η τύχη του.. Υπάρχει ελπίδα. Αλλά σε βάθος χρόνου και μόνο αν αντιδράσει σε κάποια από τις αγωγές. Η αγωνία με κάθε νέα φαρμακευτική αγωγή είναι να δώσει ο εγκέφαλος του έστω ένα σήμα. Αυτό το σήμα μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί γι αυτό και οι γιατροί δεν έχουν από κάπου να πιαστούν. Γι αυτό και αλλάζουν συνέχεια θεραπείες για να του προκαλέσουν ερέθισμα".

http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger