E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απορρίφθηκε το αίτημα του Μπρέιβικ να θρηνήσει την μητέρα του στην κηδεία της

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Οι αρχές των νορβηγικών φυλακών απέρριψαν το αίτημα του «μακελάρη της Ούτεγια» Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, η οποία πέθανε από μακρόχρονη ασθένεια, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του.
Ο Μπρέιβικ που έχει καταδικαστεί στο ανώτατο όριο ποινής -21 χρόνια κάθειρξης με τη δυνατότητα παράτασης- για τη δολοφονία 77 ανθρώπων στις 22 Ιουλίου του 2011, επικαλέστηκε το δικαίωμά του να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του Βένσε Μπέρινγκ Μπρέβικ, η οποία πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 66 ετών.
«Η διεύθυνση της φυλακής Ίλα που βρίσκεται κοντά στο Όσλο, αποφάσισε σήμερα να παραμείνει ο κρατούμενος στο καθεστώς κράτησης κάτω από συνθήκες υψηλής ασφάλειας και απέρριψε το αίτημά του», αναφέρει ο δικηγόρος του Τορντ Γιόρντετ σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η Βένσε Μπρέιβικ είχε αποφύγει κάθε δημοσιότητα μετά το μακελειό που διέπραξε ο 34χρονος γιος της, και ήταν πιθανότατα το μέλος της οικογένειας που βρισκόταν πιο κοντά στο δολοφόνο, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει ως την «αχίλλειο πτέρνα» της.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger