E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο δημοσίευμα της Daily Mail: Οι πλούσιοι της Κύπρου το γλεντάνε παρά την πτώχευση!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013


Παρά τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, όπου τινάζεται στον αέρα η οικονομία, οι εκατομμυριούχοι που ζουν στη χώρα δεν πτοούνται. Δημοσίευμα της Daily Mail ξεμπροστιάζει για τα καλά τους ματσό της Κύπρου, αφού τους συνέλαβε σε κλαμπ να γλεντάνε ξοδεύοντας αμύθητα ποσά.
Το πάρτι που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Glitzy 7 Seas club αποδεικνύει -σύμφωνα πάντα με το βρετανικό δημοσίευμα- ότι οι εκατομμυριούχοι της Κύπρου είναι στην κοσμάρα τους!Εκατό κορίτσια από τη Ρωσία εμφανίστηκαν χορεύοντας με Louboutin γόβες σε δυνατή μουσική πίνοντας κοκτέιλ βότκας και σαμπάνιες .
Χωρίς να δίνουν σημασία στα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και με τις πιστωτικές κάρτες του μπαμπά στην τσέπη τους, αρκετοί Κύπριοι και Ρώσοι άνδρες με τα δερμάτινα μπουφάν τους και τα ακριβά ρούχα διασκέδαζαν με τις Ρωσίδες.
Και όταν η μουσική σταμάτησε στις 3 το πρωί, οι πλούσιοι νεαροί jet-set της παραθαλάσσιας πόλης του νησιού της Λεμεσού «καβάλησαν» τις Porche και τα πανάκριβα τζιπ τους, πήραν και από μια η περισσότερες Ρωσιδούλες και απομακρύνθηκαν προς κοντινά ξενοδοχεία!
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να διαρκέσει και πολύ καιρό. Και αυτό γιατίη Κύπρος βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Οι τράπεζες είναι κλειστές και το 70% των κατόχων λογαριασμών του νησιού (συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους 50.000 Ρώσους που ζουν εδώ) έχουν υποβάλει αίτηση για να αποσύρουν όλα τα χρήματά τους, αν ποτέ οι τράπεζες ανοίξουν τις πόρτες τους.
Οι Κύπριοι βουλευτές φοβούνται ότι οι ξένοι επενδυτές θα φύγουν από τη χώρα. Και όπου ξένοι επενδυτές, βλέπε Ρώσους ολιγάρχες, επιχειρηματίες και μαφιόζους που έχουν καταφύγει στην Κύπρο τα τελευταία 20 χρόνια, αγοράζοντας ακίνητη περιουσία, επενδύοντας δισεκατομμύρια – και μετατρέποντας το νησί σε μια μικρή κομητεία της Μόσχας.
Πολλοί Ρώσοι στο νησί έχουν ήδη ανοίξει σακούλες βάζοντας ό, τι χρήματα έχουν σε χρυσό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, πολλοί Ρώσοι φοβούνται ότι θα χάσουν τα πάντα, και σκέφτονται ήδη να φύγουν από το νησί. Εκείνοι που έχουν πραγματικά κεφάλαια δεν πρόκειται ποτέ ξανά να εμπιστευτούν το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου. Υπάρχουν άλλωστε πολλά άλλα μέρη για την πλούσια περιουσία τους όπως τα νησιά Κέιμαν, το Νιού Τζέρσεϊ και το Λουξεμβούργο.
Aλλά σίγουρα δεν είναι τυχαίο που οι δύο χώρες Ρωσία και Κύπρος διατηρούν άψογες μεταξύ τους σχέσεις και κοινά συμφέροντα. Σήμερα, σχεδόν το ήμισυ των 55 δισεκατομμύρια ευρώ στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρος ανήκει στους Ρώσους.
Μια πρόσφατη έκθεση στο περιοδικό Der Spiegel στη Γερμανία, με βάση την έρευνα των ξένων μυστικών υπηρεσιών της χώρας, ανέφερε ότι τα περισσότερα ρωσικά χρήματα στην Κύπρο έχουν μεταφερθεί εκεί παράνομα, προκειμένου να αποφύγουν τις φορολογικές αρχές της Ρωσίας.
«Η ρωσική μαφία χρησιμοποιεί εκτενώς την Κύπρο», είπε ο Hubert Faustmann, αναπληρωτής καθηγητής Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, πρόσφατα. «Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η Ρωσία δεν επιθυμεί να δει την Κύπρο να πτωχεύει», πρόσθεσε.
Και να κάτι που δείχνει ότι δεν πτοεί τους εκατομμυριούχους της Κύπρου και ξένους επενδυτές. Εστιατόρια εξυπηρετούν πελάτες προσφέροντάς τους χαβιάρι για να ταιριάζει με τον ουρανίσκο τους. Μάλιστα κάθε Σαββατοκύριακο παίρνουν τα ιδιωτικά τζετ τους για να πάνε να δουν τις οικογένειές τους ή για να κάνουν μια επίσκεψη που θα εξυπηρετήσει τα υπεράκτια συμφέροντά τους με τη Χώρα.
Απίστευτο δημοσίευμα της Daily Mail: Οι εκατομμυριούχοι της Κύπρου το γλεντάνε παρά την πτώχευση!
Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, καθώς η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο, οι νέες Ρωσίδες με το παρατσούκλι «Cypruskies», το έκαψαν για τα καλά στο πάρτι που έγινε στο κλαμπ Glitzy 7 Seas.
Τα αλκοόλ -κοκτέιλ και σαμπάνιες- έρεε άφθονο και η δημοσιογράφος της Daily Mail, αποκάλυψε ότι την πλησίασε ο Κύπριος μάνατζερ του κλαμπ ψιθυρίζοντας στο αυτί της: « Παρακαλώ να πείτε καλά λόγια για τους Ρώσους. Η χώρα μας τους χρειάζεται. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αγοράζουν τη σαμπάνια».


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger