E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θρίλερ με Έλληνα μαιευτήρα-Τον κατηγορούν για τον θάνατο μιας ασθενούς

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013



Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο Λονδίνο με πρωταγωνιστή κορυφαίο Έλληνα γυναικολόγο-μαιευτήρα που φέρεται ως υπεύθυνος για τον θάνατο μιας ασθενούς του, αλλά και για σοβαρές επιπλοκές σε τουλάχιστον άλλες πέντε γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο που συνεδριάζει προκειμένου να εξετάσει σοβαρές καταγγελίες κατά του πασίγνωστου γιατρού, έχουν ειπωθεί από τα χείλη των ασθενών αλλά και συγγενών τους τρομακτικές ιστορίες για τη δράση του, που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο μαιευτήρας φέρεται να προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, που διεξήχθη στο φημισμένο νοσοκομείο "Basildon", σε μια 49χρονη Αγγλίδα, τη Surinder Venables, η οποία πέθανε μετά από ένα μήνα.

Στην ακροαματική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη ο αδερφός της άτυχης γυναίκας αλλά και οι κόρες της ανέφεραν ότι ο γιατρός δεν την είχε προειδοποιήσει για τυχόν επιπλοκές, δεν έκανε σωστά την επέμβαση αλλά και δεν αναγνώρισε τα λάθη του. 

Επίσης σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η γυναίκα χρειάστηκε να χειρουργηθεί άλλες πέντε φορές από άλλους γιατρούς. 

Τι υποστηρίζει ο ίδιος ο γιατρός

«Σε ότι αφορά την 49χρονη ασθενή κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης που έγινε πριν από περίπου 5 χρόνια σημειώθηκε μια επιπλοκή η οποία αντιμετωπίστηκε. Έναν μήνα μετά η γυναίκα πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Αλλά μετά την πρώτη επέμβαση, από την οποία και ανάρρωσε, ακολούθησαν άλλες πέντε εγχειρήσεις, από πέντε άλλους χειρουργούς, καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας. Για την υπόθεση έχει γίνει πλήρης έλεγχος και μέσα από το νοσοκομείο και από τα αρμόδια όργανα έχει αναλυθεί όλη η διαδικασίας» τόνισε και πρόσθεσε «Μετά από ΕΔΕ βρέθηκε ότι πρόκειται για μια επιπλοκή που συμβαίνει κατά την διάρκεια των χειρουργείων . Για μένα αυτή η υπόθεση έχει κλείσει, καθώς έχουν διαλευκανθεί πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η επιπλοκή».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger