E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ για τον Παπακαλιάτη!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013



Μια αισχρή επίθεση μέσω διαδικτύου δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, εξαιτίας...

«Π@@στ@, τις π@@στι@ς σου αλλού! Θέλεις να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας! Και βγάλε εσύ τον νικητή» του έγραψε κάποια φίλη του στο facebook, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδινε συνέντευξη στο NewEurope online για την καινούρια ταινία του «Αν...». Ο τοίχος του στο Facebook ήταν φουλ στα προσβλητικά σχόλια! Μια κυρία τα έβαλε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Έγινε σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS, ο διαδικτυακός εφιάλτης του.

Τα προσβλητικά σχόλια είναι απίστευτα. Η κυρία ξεκινά με αιχμές για την πατρότητα του έργου: «Κ@λ@ στόρι με δύο νεκρούς και μια πεθαμένη-νεκρή νύφη. Χα χα! Ποιος σε καθόρισε να παίρνεις τις ψυχές ζωντανών ανθρώπων; Θύμισέ μου τίνος είναι το "Αν..." Μ' αρέσει να το ακούω!»...
Η επίθεση συνεχίστηκε: «Ποιος είσαι εσύ ρε βρομιάρη που θα προκαθορίσεις την εικόνα του δικού μου παιδιού; Σίχαμα. Κάνε μου μήνυση. Έτσι θέλω να τα πούμε!».
Και κλείνει με το χυδαιότατο post που γράφει: «Π@@στη, τις π@@στι@ς σου αλλού! Θέλεις να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας! Και βγάλε εσύ τον νικητή, άλλωστε εσύ αποφάσισες ποιος θα πεθάνει στο "Αν..."».
Άραγε πώς θα κινηθεί ο Χριστόφορος;

http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger