E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέος - ξαφνικός - χωρισμός στη showbiz! Ποια όμορφη παρουσιάστρια είναι μόνη;

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013



Και ενώ όλοι περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να χαράξει χωριστούς δρόμους, αφού η σχέση του είχε κάνει τον κύκλο της και τα προβλήματα είχαν αρχίσει να γίνονται έντονα...

Η Ελένη Καρποντίνη ωστόσο είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και κοιτάει μπροστά κρατώντας από αυτή τη σχέση όλα τα θετικά. Το ζευγάρι αν και ήταν πολλά χρόνια μαζί, έκανε σπάνια κοινές κοσμικές εμφανίσεις. Μια από αυτές ήταν στη βάφτιση της κορούλας της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη, αφού η Ελένη είναι πολύ καλή της φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Ο Αποστόλης Κότσης είναι επιχειρηματίας πολύ χαμηλών τόνων. Μάλιστα ήταν μαζί με την Ελένη αρκετά χρόνια, παρ' όλο που η σχέση τους είχε περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έμεναν μαζί στα βόρεια προάστια, ενώ υπήρχε στο μυαλό τους και η σκέψη κάποια στιγμή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ταλαντούχα παρουσιάστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση της και το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα: «Δεν ξέρω αν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια. Το θέμα είναι να το θέλω με όλη μου την ψυχή και να έρθει όταν όλα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους». Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Καρποντίνη αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για να παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ πριν από λίγο καιρό παρουσίασε το «Red Carpet στο The Battle 4». Παράλληλα, γράφει για γνωστό site. Η Ελένη Καρποντίνη πάντως μετά από πολλά χρόνια σχέσης θέλει να απολαύσει την εργένικη ζωή, ρίχνοντας όμως το μεγαλύτερο βάρος της στα επαγγελματικά της πλάνα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger