E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζει με λύκους 79χρονος στη Γερμανία! Γευματίζει μαζί τους, τους προσφέρει μερίδιο από το ωμό φαγητό του, τους χαρίζει τα χάδια του ακόμα και τα... φιλιά του!

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013


Oι εικόνες σοκάρουν.... Ένα γκριζομάλλης κύριος κοντά στα 79 ταΐζει από το στόμα του μια αγέλη λύκων και μάλιστα χωρίς ίχνος τρόμου!

Και πώς να φοβάται άλλωστε αφού ο 79χρονος Γερμανός Werner Freund είναι αρχηγός της αγέλης των άγριων ζώων εδώ και σαράντα χρόνια.

Ο κύριος Freud, πρώην αλεξιπτωτιστής του γερμανικού στρατού, όλες αυτές τις δεκαετίες μεγαλώνει λύκους στο κέντρο προστασίας άγριων ζώων (Wolfspark Werner Freund) που δημιούργησε στην γερμανική επαρχία Saarland το 1972. Πρόκειται για μια τεράστια έκταση 25 στρεμμάτων.

Εκεί φιλοξενεί λύκους έξι διαφορετικών ειδών από όλη τη γη όπως Σιβηρία, Καναδά και Μογγολία.

Ο 79χρονος παίζει με τους λύκους σαν να είναι τα κατοικίδια του ενώ υπακούουν στις εντολές του, αναφέρει το Star.

Πλέον ο Freund έχει 29 λύκους οι οποίοι χωρίζονται σε έξι αγέλες. Το National Geographic επισημαίνει πως αυτά τα άγρια ζώα ακολουθούν μια ιεραρχική δομή.

Για τον λόγο αυτό, για να γίνει ο αρχηγός της αγέλης και να τον υπακούουν, ο Werner Freund συμπεριφέρεται σαν λύκος. Κόβει με τα δόντια το ωμό κρέας του θηράματος και τους ταΐζει από το στόμα του.

«Για να κερδίσω τον σεβασμό τους, έπρεπε να γίνω ένας λύκος.» είπε ο Freund στη Telegraph προσθέτοντας «και αυτό έγινα, ο αρχηγός τους!»

Mάλιστα για να επικοινωνήσει μαζί τους, έχει μάθει και τις ιαχές που βγάζουν, τις οποίες χρησιμοποιεί για να τα καλέσει.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger