E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 29 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα διαθέτεις τόση δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα, για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και, με συνετή συμπεριφορά, θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια, που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, φίλε Κριέ, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, η νύχτα σου προμηνύεται αγαπησιάρικη και ιδιαιτέρως ερωτική. Οι ελεύθεροι Κριοί προτιμήστε να περάσετε την ημέρα σας μακριά από όσους σας αγχώνουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σου και ίσως να νιώσεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που επείγουν. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.





Ταύρος
21/4-20/5
Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας για το ζώδιό σου, φίλε Ταύρε. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να νιώθεις. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, ούτε βιαστικές κινήσεις. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου, αν πρώτα έχεις εξετάσει καλά τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα ίσως να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου, από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα, και είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε καλά. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, σήμερα που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου φέρει μια πολύ καλή γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα της εργατικότητάς σου πολύ σύντομα. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, μην αγχώνεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε ένα πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου, ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν να υλοποιήσεις όλους τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου, φίλε Δίδυμε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα και τον αγχώνεις. Ονειρέψου, χαλάρωσε και απόλαυσε αγαπησιάρικες και ερωτικές στιγμές μαζί του. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο άτομο που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, ο επαγγελματικός σου τομέας θα κινηθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και η επικοινωνία που θα έχεις με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσά σας. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα





Καρκίνος
22/6-22/7

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα, αγαπητέ Καρκίνε. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Άλλωστε, η δυναμικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη από την Παρθένο είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχεις τους στόχους σου. Προχώρα μεθοδικά και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου και μην συνεχίζεις το αδιάκοπο σκωτσέζικο ντους, που συνηθίζεις να του κάνεις… Όσο για εσένα που… μιλάς ακόμη με την μοναξιά, κάνε και καμιά κουβέντα με τους γύρω σου και θα δεις ότι οι ιδέες και οι απόψεις τους θα σε καταπλήξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Καρκίνε. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και θα ανοίξεις το δρόμο για να υλοποιήσεις τα σχέδια που ονειρεύεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.





Λέων
23/7-23/8

Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να φρενάρουν την εξέλιξή σου, φίλε Λέοντα. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Μην προσπαθείς να λύνεις μονομιάς όλα τα ζητήματα, γιατί αυτό θα σε κουράσει αρκετά και μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την βιασύνη σου. Πορεύσου με την λογική και όχι το συναίσθημα και μέτρα καλά τις κινήσεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Λέων, με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στη σχέση σου και να δρομολογήσεις νέα σχέδια για το μέλλον της. Η αγάπη και η τρυφερότητα που θα σου δείξει, θα σε απαλλάξει από τυχόν ανασφάλειες και ανησυχίες. Αν πάλι είσαι από τους Λέοντες που έχουν βαρεθεί την μοναξιά τους, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να την διώξεις, βγαίνοντας περισσότερο έξω, φλερτάροντας και διασκεδάζοντας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Λέων, να θυμάσαι πως οι συνεργάτες σου είναι στο πλάι σου, για να σε βοηθήσουν σε αυτά που δεν μπορείς να καταφέρεις μόνος σου και να σε ξελαφρώσουν από την πίεση που τραβάς. Μην αρνηθείς να δεχτείς την προσφορά τους και δείξε τους ότι το εκτιμάς. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Παρθένος
24/8-22/9

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτή την ημέρα, φίλε Παρθένε, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και εκμεταλλεύσου όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνωριμίες σου, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες. Άλλαξε και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου και μην ασχολείσαι με ανούσια θέματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι παρθένος, ίσως ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από την παρουσία και τις συμβουλές σου. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του, αλλά και να κατανοήσεις της ανησυχίες του. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, έχετε όλα τα φόντα, αλλά και την τόλμη να εκδηλώσετε αυτά που νιώθετε, σε όποιον σας αρέσει. Ρισκάρετέ το και δεν θα χάσετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.




Ζυγός
23/9-22/10

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτή την ημέρα, φίλε Ζυγέ. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και κάποιες φορές, θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό και από κοινού να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Όσο για εσένα, που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς και στεναχωριέσαι αλλά πέρνα το βράδυ με φίλους, που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ζυγέ, η δουλειά σου σε έχει κουράσει αρκετά με τους εξαντλητικούς ρυθμούς της και ο φόρτος των ευθυνών και υποχρεώσεών σου είναι ήδη μεγάλος. Φρόντισε λοιπόν, για δικό σου καλό, να αρνηθείς ό,τι επιπλέον σου ζητηθεί, γιατί θα εξαντληθείς και θα οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων, μην αφήσεις τίποτε για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά ζητήματα σε σειρά. Μην φοβηθείς να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί η ημέρα σε ευνοεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και να επαναφέρεις τον έρωτα και το πάθος στο προσκήνιο. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι πρέπει να κυνηγήσεις το όνειρό σου, αν θες να το πετύχεις. Μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κουβέντες με τους συναδέλφους και ανωτέρους σου, φίλε Σκορπιέ, σχετικά με την δρομολόγηση των σχεδίων σου και να εξετάσετε από κοινού αν πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις προϋποθέσεις και να αλλάξετε τα πλάνα σας. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.





Τοξότης
23/11-21/12

Κάποια σχέδια που έχεις, φίλε Τοξότη, μπορεί να παρουσιάσουν μικρές καθυστερήσεις τη σημερινή ημέρα, αλλά μην το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις καθόλου. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς να λοξοδρομήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τέλος, με μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα, από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μοιάζει να είναι μέρα υπερβολών, τόσο σε λόγια όσο και σε πράξεις. Έχεις την τάση να υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις πράξη. Καλύτερα να αποφύγεις μεγάλα λόγια, που τώρα μπορεί να εννοείς, αλλά δύσκολα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις. Καμιά φορά γίνεται υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου και πέφτεις σε παγίδες, που δύσκολα θα βγεις από αυτές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, λόγω των προβλημάτων που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να βελτιώσεις κατά πολύ το κλίμα της σχέσης σου, αν όταν είσαι στο σπίτι έχεις το μυαλό σου εκεί και όχι κάπου αλλού. Εσύ που είσαι μόνος σου, μην αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση και γίνε όσο πιο γοητευτικός γίνεται, για να φλερτάρεις και να βρεις αυτόν ή αυτή που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και μην οδηγείσαι σε ατοπήματα, που από το πουθενά μπορούν να αποβούν μοιραία για την πρόοδο της καριέρας σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει ό,τι κάνεις να το ζυγίσεις πολύ καλά, γιατί διαφορετικά προβλέπονται προβλήματα μετά. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες σου και να διαμορφώσεις εκ νέου το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν κάποια πράγματα δεν σε ικανοποιούν στην αισθηματική σου σχέση, φίλε Υδροχόε, μπορείς να τα κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου και να έχεις θετικά αποτελέσματα, αρκεί βέβαια να έχεις αποδείξεις και επιχειρήματα. Διαφορετικά, προτίμησε τον δρόμο της σιωπής και μην ανοίγεσαι άλλο. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Μην παρασύρεστε από τις μελαγχολικές τάσεις που σας διακατέχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για αυτά που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής. Αν θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου, η μέρα είναι ευνοϊκή για να το πετύχεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα αυτήν την ημέρα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να στραφεί στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη, πριν αρχίσεις την δράση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς σήμερα δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απόλαυσε την ελευθερία σου. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα σου γίνουν προτάσεις και οι συνθήκες στις οποίες θα κινηθεί η μέρα σου, θα είναι αρκετά καλές και ήσυχες. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger