E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτά είναι τα αγγελούδια που έπνιξε ο πύθωνας... (pics)

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013


Ο 4χρονος Νοε και ο 6χρονος Κόνορ Μπαρθ είχαν μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Ίσως αυτό να ήταν που τους κόστισε τη ζωή. 

Ίσως ο πύθωνας που τα έπνιξε να τους επιτέθηκε γιατί «άκουσε» μυρωδιά άλλου ζώου.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πριν από σχεδόν ένα χρόνο, σύμφωνα με την Independent Αυτή είναι η τελευταία εξήγηση που δόθηκε μετά τη νεκροψία που έδειξε ότι τα παιδιά πέθαναν από ασφυξία. 

Σε μια από τις φωτογραφίες που είχε «ανεβάσει» η μητέρα των παιδιών, Mandy Trecartin, φαίνονται ο Νόα και ο Κόνορ να καθαρίζουν ένα κλουβί, που σύμφωνα με την εφημερίδα είναι ενός ανακόντα. 

Τα μικρά αγόρια είχαν πάθος για τη φύση και τα ζώα. Η μητέρα τους είπε ότι την τελευταία ημέρα τους, έπαιζαν σε αγρόκτημα με τα λάμα και τις κατσίκες. Πιθανώς μετέφεραν τη μυρωδιά των δύο ζώων, που για τους πύθωνες είναι θηράματα και σε συνδυασμό με την παραγωγή θερμότητας στον ύπνο τους, ξύπνησαν τις αισθήσεις του φιδιού. Όταν αποκαλύφθηκε η τραγωδία, κλήθηκε κτηνίατρος και έκανε ευθανασία στο ερπετό Ο πύθωνας «σκοτώνει για να φάει» και μυρίζει το θήραμα. «Ένα φίδι δεν μπορεί να δει πολύ καλά τη νύχτα» αλλά τα παιδιά απελευθέρωσαν θερμότητα, μετέφεραν τη μυρωδιά των κατσικιών και έγιναν λεία για τον πύθωνα σύμφωνα με επιστήμονες.

Τα παιδιά είχαν περάσει το Σαββατοκύριακο με έναν φίλο τους και κοιμούνταν σπίτι τους. Κάτω από το σπίτι, ο πατέρας του φίλου τους είχε το pet shop. Από εκεί κατάφερε, άγνωστο πως, να δραπετεύσει ο πύθωνας και να φτάσει, μέσω της υδρορροής, στον πρώτο όροφο.







Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger