E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χειρομαντεία: Δες ποια μυστικά της ζωής σου κρύβει το χέρι σου!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013







Αν θες να μάθεις το μέλλον σου στην αγάπη, πιθανόν η απάντηση να βρίσκεται πολύ κοντά σου, και συγκεκριμένα, στις παλάμες σου.....

Η χειρομαντεία έχει τους δικούς της τρόπους να αποκαλύπτει τι σε περιμένει στον έρωτα. Στα σοβαρά ή και σαν ένα παιχνίδι, σε εσένα ή στους άλλους, εύκολα μπορείς να αποκαλύψεις μερικά ερωτικά μυστικά.

Η χειρομαντεία είναι μια παμπάλαια τεχνική για να δει κανείς το μέλλον και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Φυσικά έχει τη δική της ιδιαίτερη σοφία και χρειάζεται μαθητεία αλλά και ταλέντο για να την ασκεί κανείς. Όμως, μερικά βασικά στοιχεία της μπορεί να τα μάθει και να τα χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, ακόμα και σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι, που όμως μπορεί να αποκαλύψει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την προσωπικότητα και τις τάσεις ενός ανθρώπου. Και σε ό,τι αφορά ένα θέμα που ενδιαφέρει τους πάντες, τον έρωτα, οι παλάμες μας έχουν πολλά να δείξουν. Να λοιπόν μερικά βασικά για να τις αποκρυπτογραφήσεις.

Η παλάμη λέει πολλά!

Ζήτημα πρώτο: Ποιο είναι το χέρι που θα κοιτάξεις, το δεξί ή το αριστερό; Η απάντηση είναι, και τα δύο. Πολλές φορές θα διαπιστώσεις ότι στο ίδιο άτομο οι παλάμες παρουσιάζουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Και αυτό γιατί η καθεμιά δείχνει διαφορετικά πράγματα, οπότε θα πρέπει να συνδυάσεις τις πληροφορίες. Στους δεξιόχειρες, η αριστερή παλάμη δείχνει τα χαρακτηριστικά με τα οποία γεννήθηκε κανείς και τις δυνατότητές του, ενώ η δεξιά τις αλλαγές που μπορεί να έρθουν στη ζωή του ή να τις προκαλέσει ο ίδιος. Φαίνεται πως τίποτα δεν είναι οριστικά και αμετάκλητα γραφτό. Επίσης η αριστερή παλάμη συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν και η δεξιά με το μέλλον.

Στους αριστερόχειρες ανθρώπους αυτές οι συνδέσεις είναι αντίστροφες. Κοιτάς δηλαδή την αριστερή παλάμη για τα χαρακτηριστικά και τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στη διάρκεια της ζωής και τη δεξιά για όσα είναι έμφυτα στο άτομο. Αν κάποιος εμφανίζει μεγάλες διαφορές στα δυο χέρια, σημαίνει ότι έχει κάνει ή θα κάνει μεγάλη πορεία προσωπικής εξέλιξης στη ζωή του.

Δεν είναι όμως μόνο οι γραμμές σημαντικές για το διάβασμα του χεριού. Το μέγεθος και το σχήμα της παλάμης δίνουν πολλά στοιχεία για την προσωπικότητα. Αν κάποιος έχει μεγάλα χέρια σε σχέση με το σώμα του, συνήθως είναι άτομο που περισσότερο σκέφτεται παρά ενεργεί. Κάποιος με μικρά χέρια, πάντα αναλογικά με το σώμα του, είναι άνθρωπος περισσότερο της δράσης, που δεν... πολυψειρίζει τα πράγματα.

Ορισμένες παλάμες είναι τετράγωνες και άλλες επιμήκεις. Τετράγωνη θεωρείται μια παλάμη που έχει το ίδιο μήκος με πλάτος, σε αντίθεση με τη μακριά παλάμη, που έχει μεγαλύτερο μήκος από πλάτος. Επίσης, άλλα άτομα έχουν μακριά δάχτυλα και άλλα κοντά. Πώς καθορίζεται αυτό; Το κριτήριο αν κάποιος έχει μακριά δάχτυλα είναι το μεσαίο δάχτυλο να ξεπερνά σε μήκος τα τρία τέταρτα της παλάμης. Κοντά θεωρούνται τα δάχτυλα, αν το μεσαίο είναι μικρότερο σε μήκος από τα τρία τέταρτα της παλάμης.

Ο αντίχειρας μπορεί να δώσει ενδιαφέρουσες ενδείξεις για την προσωπικότητα. Αν έχει ευκινησία, δείχνει άτομο ευέλικτο και ευπροσάρμοστο. Αν είναι δύσκαμπτος, προδίδει έναν κάπως στενοκέφαλο και πεισματάρη χαρακτήρα. Αν ο αντίχειρας λεπταίνει στη βάση του, το άτομο χαρακτηρίζεται από τακτ και διπλωματικότητα. Ο μακρύς αντίχειρας δείχνει πίστη στον έρωτα και δυνατό χαρακτήρα.

Χέρια Αέρα, Γης, Φωτιάς και Νερού.

Με βάση όλα αυτά, τα χέρια χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, αντίστοιχες με τα τέσσερα στοιχεία της αστρολογίας: χέρια Αέρα, Γης, Φωτιάς και Νερού.

Το χέρι του Αέρα χαρακτηρίζεται από τετράγωνη παλάμη με μακριά δάχτυλα και λεπτές, καθαρές γραμμές. Τα άτομα με τέτοια χέρια είναι διανοούμενα, κοινωνικά και αεικίνητα και κυνηγούν διαρκώς την εναλλαγή στη ζωή τους. Στον έρωτα θεωρούν σημαντικό να έχουν πνευματική επαφή με τον σύντροφό τους.

Το χέρι της Γης χαρακτηρίζεται από τετράγωνη παλάμη με κοντά δάχτυλα και έντονες, βαθιές γραμμές. Οι άνθρωποι που έχουν αυτά τα χέρια είναι πρακτικοί, προσγειωμένοι και γεμάτοι ζωντάνια. Συχνά αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Στον έρωτα είναι άμεσοι και δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης.

Το χέρι της Φωτιάς έχει μακριά παλάμη με κοντά δάχτυλα και πολλές, έντονες γραμμές. Τα άτομα με τέτοια χέρια είναι άνθρωποι της δράσης που δεν διστάζουν να ρισκάρουν. Στον έρωτα έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να παίρνουν την πρωτοβουλία.

Το χέρι του Νερού χαρακτηρίζεται από μακριά παλάμη με μακριά δάχτυλα, και έχει πολλές λεπτές γραμμές που δεν είναι πάντα ευκρινείς. Τα άτομα με αυτό το είδος χεριών είναι δημιουργικά και συναισθηματικά. Στον έρωτα είναι ευαίσθητα, ευάλωτα, κάπως αφελή και δίνουν μεγάλη σημασία στο να φροντίζουν τον άλλο και να τους φροντίζει.

Οι γραμμές του πεπρωμένου.

Στην παλάμη υπάρχουν οι βασικές και οι δευτερεύουσες γραμμές, συν πολλές ακόμα μικρότερες γραμμούλες. Αν κάποιος, εκτός από τις βασικές γραμμές έχει την παλάμη του «χαραγμένη» με αρκετές άλλες γραμμές, πιθανόν έχει μια σύνθετη προσωπικότητα, ευαίσθητη και ευάλωτη στις εξωτερικές επιδράσεις. Όσο πιο λίγες είναι οι γραμμές στην παλάμη, τόσο πιο απλά και άμεσα ζει τη ζωή του το άτομο.

Οι βασικές γραμμές είναι της Καρδιάς, του Κεφαλιού και της Ζωής.

Η γραμμή της Καρδιάς είναι η πρώτη έντονη οριζόντια γραμμή κάτω από τα δάχτυλα. Συνδέεται με τα συναισθήματα, οπότε έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τα ερωτικά ζητήματα. Όσο πιο κοντά στα δάχτυλα είναι, τόσο περισσότερο το άτομο χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και μια τάση για ζηλοτυπία. Αν διασχίζει σε ευθεία ολόκληρη την παλάμη δείχνει ένα χαρακτήρα που ελέγχει τα συναισθήματά του. Αν πλησιάζοντας τον δείκτη καμπυλώνει και ανεβαίνει, φανερώνει κάποιον που είναι τρυφερός και ζεστός στις σχέσεις του. Όταν τη διασχίζουν κάθετες γραμμούλες που σχηματίζουν σταυρουδάκια ή η πορεία της είναι διακεκομμένη, μπορεί να σημαίνει περιόδους θλίψης και μοναξιάς στη ζωή. Αν μοιάζει να αποτελείται από κρικάκια σαν αλυσίδα, ίσως δείχνει ένα άτομο που ζει παράλληλους έρωτες και δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό στα αισθήματά του.

Η γραμμή του Κεφαλιού είναι η δεύτερη έντονη οριζόντια γραμμή της παλάμης και δείχνει τον τύπο της νοημοσύνης που έχει κάποιος.

Η γραμμή της Ζωής ξεκινά ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη και αγκαλιάζει με μια καμπύλη τη βάση του αντίχειρα, με κατεύθυνση προς τον καρπό. Είναι αρκετά... παρεξηγημένη, καθώς παλιά πίστευαν ότι το βάθος και το μήκος της έδειχνε πόσο θα ζήσει κανείς. Αυτό που δείχνει στην ουσία είναι η ζωτικότητα του ανθρώπου και το κατά πόσον διάφορα γεγονότα μπορεί να την κάμψουν. Αν είναι μακριά και βαθιά, φανερώνει μια ζωή γεμάτη υγεία και ζωντάνια. Αν είναι ρηχή και κοντή, δίνει μια ένδειξη ότι το άτομο μπορεί στη ζωή του να αφεθεί και να ελέγχεται από τους άλλους. Αν είναι κοντή αλλά έντονη, δείχνει και πάλι μια όμορφη ζωή και την ικανότητα του ατόμου να ξεπερνά κάθε είδους προβλήματα υγείας. Αν συνοδεύεται και από άλλες γραμμές, σημαίνει ότι θα έχει κανείς ενισχυμένη ζωτικότητα. Αν έχει μικρή καμπύλη και πλησιάζει προς τον αντίχειρα, φανερώνει έναν επιφυλακτικό χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις, αν η γραμμή της Ζωής είναι μεγάλη και αφήνει απόσταση από τη βάση του αντίχειρα, δείχνει έναν άνθρωπο δοτικό στον έρωτα. Όσο πιο κοντά στον αντίχειρα βρίσκεται, τόσο λιγότερο από τον χρόνο και την ενέργειά του αφιερώνει αυτό το άτομο στον άλλο.

Αν η γραμμή του Κεφαλιού ενώνεται με τη γραμμή της Ζωής στην αρχή της, δείχνει άνθρωπο μάλλον επιφυλακτικό και φοβισμένο. Όσο πιο μεγάλη απόσταση έχουν μεταξύ τους αυτές οι δυο γραμμές, τόσο πιο άνετος είναι κανείς, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να ρισκάρει.

Γάμος και σεξουαλικότητα

Μια «δευτερεύουσα» γραμμή που έχει σημασία για τις σχέσεις είναι η γραμμή του Γάμου. Αυτή είναι μια κοντή γραμμούλα ανάμεσα στη γραμμή της Καρδιάς και τη βάση του μικρού δακτύλου, στην κόψη της παλάμης. Πολλές φορές είναι παραπάνω από μία. Συχνά, για να τις διακρίνει κανείς πρέπει να κλείσει ελαφρά την παλάμη του. Αυτές οι γραμμές, αν είναι λεπτές, δείχνουν ερωτικούς δεσμούς που όμως δεν ήταν σοβαροί. Μια βαθιά καθαρή γραμμή δείχνει μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση ή γάμο. Αν υπάρχουν περισσότερες από μια έντονες γραμμές, δείχνουν ισάριθμους σοβαρούς έρωτες ή και γάμους. Όσο για τη χρονολογική τους σειρά, εκείνη που είναι χαμηλότερα δείχνει τη σχέση που έρχεται νωρίτερα στη ζωή.

Στη χειρομαντεία σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης τα «μαξιλαράκια» της παλάμης που ονομάζονται Όρη. Εκείνο που έχει σημασία για τις ερωτικές υποθέσεις είναι το Όρος της Αφροδίτης, που βρίσκεται στη βάση του αντίχειρα και περικλείεται από τη γραμμή της Ζωής. Αν είναι σαρκώδες και σφριγηλό δείχνει μια έντονη σεξουαλικότητα. Αν είναι λιπόσαρκο και πλαδαρό, φανερώνει χαμηλή σεξουαλική ενέργεια.

Οι έντονες οριζόντιες γραμμές πάνω στο Όρος της Αφροδίτης, φανερώνουν άτομο που γοητεύει ιδιαίτερα τους άλλους. Αν υπάρχουν λεπτές οριζόντιες και κάθετες γραμμούλες που σχηματίζουν κάτι σαν δικτυωτό, το πρόσωπό αυτό μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκο στα ερωτικά του, ασταθές και γενικά να απογοητεύει τους άλλους. Ένας σχηματισμός σαν τριγωνάκι πάνω στο Όρος της Αφροδίτης δείχνει άτομο με τάση για εξωσυζυγικές περιπέτειες, ενώ ένα σχήμα μισοφέγγαρου φανερώνει μια ακαταμάχητη γοητεία.

Τώρα λοιπόν που τα έμαθες όλα αυτά, μπορείς από δω και μπρος να κοιτάζεις μια καινούργια γνωριμία που σου τράβηξε το ενδιαφέρον όχι στα μάτια (ή οπουδήποτε αλλού) αλλά κατευθείαν στα χέρια!

Read more: http://www.newsbomb.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger