E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Ανταγωνίζεστε από μόνοι σας κάποια άτομα τα οποία νομίζετε ότι σας εμποδίζουν σε δικές σας πρωτοβουλίες. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι, γιατί εσείς καταγράφετε διαφορετικά τα μηνύματα. Το πιο σπουδαίο αυτό το διάστημα για σας είναι να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε καλύτερες οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες τελικά είναι απαραίτητες για τον ψυχισμό σας. Πολλά θέματα πρακτικά και καθημερινά σας απασχολούν και χρειάζεται να τα λύσετε άμεσα. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ είναι κάπως κουραστική γιατί δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαστε πολύ προσγειωμένοι και πατάτε γερά στα πόδια σας, οπότε μην ανησυχείτε για τις κινήσεις σας σήμερα. Θα πάρετε από κάπου χρήματα που περιμένατε εδώ και καιρό και αυτό θα σας ανεβάσει το ηθικό. Μια ερωτική περιπέτεια είναι πολύ σημαντική για σας, γιατί είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάτι πολύ σοβαρό. Πάντως αυτή την περίοδο, ταξιδεύετε πολύ περισσότερο και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σχέσεις που θα είναι πιο συναισθηματικές. Επειδή έχετε νιώσει την ανάγκη της προστασίας, πιθανόν να έχετε πιο στενές σχέσεις με την οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ πνιγμένοι με πολλά μικροπράγματα. Το σπίτι σας και πιθανόν ο χώρος που είσαστε αυτή την στιγμή ζητάει μεγαλύτερη οργάνωση. Αν έχετε αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες στη δουλειά σας για οργάνωση και αρχειοθέτηση, θα πιεστείτε για να τα κάνετε. Επίσης θα διαπιστώσετε κάτι που δεν το είχατε αντιληφτεί και ίσως αυτό να σας ενοχλήσει. Πάντως, η προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα είναι συνεχόμενη και αν το έχετε πάρει ζεστά θα γίνει κάτι πολύ καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η ημέρα που θα κάνετε όλες τις δουλειές σας και θα τα βάλετε όλα σε μια τάξη, αφού έχετε πολλά να τακτοποιήσετε και θα πρέπει να τα τελειώσετε με γρηγοράδα και ευελιξία. Είναι σημαντικό να καταλήξετε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, γιατί δείχνετε ότι είσαστε κάπως αναστατωμένοι και έχετε ανοιχτεί σε πολλές μεριές. Και επειδή είστε σε φάση επέκτασης και μεγάλου ανοίγματος θα πρέπει να κάνετε διάκριση προς τα πού θα πάτε. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα σας ανακουφίσει συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ
Από σήμερα μπορείτε να ανασάνετε για λίγο γιατί ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και από τις 9.8 έως και 23.8 θα σας δίνει εμπνεύσεις, κίνητρα και γενικά ιδέες για να κινηθείτε ανάλογα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες οι οποίες θα προέρχονται από ένα παλιό σας πρόβλημα που ίσως να ξαναβγεί στην επιφάνεια ή μπορεί να σας φαίνεται διογκωμένο. Αυτό βέβαια θα αλλάξει κάπως την συμπεριφορά σας, αλλά θα κρατήσει για λίγο. Αν σχετίζετε με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαστε ανοικτοί σε κάθε νέα πρόκληση και προτιμάτε να ανοίξετε τα χαρτιά σας, παρά να περιμένετε να σας δώσει κάποιος άλλος την πρωτοβουλία για να κινηθείτε. Μερικές φορές δεν δείχνετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, αλλά τη μοναδικότητα που θέλετε να έχετε στη ζωή κάποιου ατόμου θα πρέπει να την κατακτήσετε. Η σκέψη σας από εδώ και πέρα μπορεί να παραμένει κρυφή, κυρίως για έναν Υδροχόο που είναι «ήξεις-αφήξεις» στη ζωή σας. Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη συναισθηματική κατάσταση μαζί του, θα χρειαστεί να αναπτύξετε πρώτα καλή φιλική σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε αναθεωρήσει κάποια πράγματα που σας κρατάνε δέσμιους σε μια εικόνα, για αυτό μπορεί να κάνετε πίσω για λίγο μέχρι να καταλάβετε πως ακριβώς θέλετε να κινηθείτε. Η σχέση με έναν Παρθένο σας δυσκολεύει, γιατί όλα γίνονται κάτω από το τραπέζι και δεν έχετε κοινή βάση συνεννόησης. Επειδή μερικές φορές ψάχνετε την αξία σας μέσω των άλλων κάνετε πολλές υποχωρήσεις, οι οποίες τελικά δεν βολεύουν την ζωή σας. Η επαφή με ένα πρόσωπο που είναι σχεδόν φιλικό μπορεί να μετατραπεί σε κάτι έντονα ερωτικό, κυρίως με Λέοντα ή Υδροχόο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθείτε να βρείτε λύσεις που θα έχουν σαν υπόβαθρο την λογική και την πρακτική, αλλά δεν τα καταφέρνετε, γιατί επικρατεί έντονα το εγώ σας και η προσωπική σας επιθυμία. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να μην έχετε καθόλου διάθεση να υποχωρήσετε σε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σας αξία. Ένα Λιοντάρι σας υποχρεώνει να δείτε διαφορετικά τα πράγματα και ίσως αυτό να δεσμεύει τις κινήσεις σα. Η βοήθεια που θα δώσετε σε κάποιους φίλους θα σας κάνει να διοχετεύσετε την ενέργεια σας πάρα πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε αναγκασμένοι να κάνετε πολύ περισσότερες δουλειές οι οποίες δεν σας εκφράζουν και δεν είναι του γούστου σας. Ίσως στον χώρο της δουλειάς να ζητάνε από εσάς να κάνετε αγγαρείες που σας ενοχλούν, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία παίρνετε τα μαθήματά σας. Θέματα υγείας και διατροφής θα είναι στην πρώτη γραμμή και καλό είναι να είστε συγκρατημένοι με τις διατροφικές υπερβολές. Η διάθεσή σας να «καθαριστείτε» και να παραμείνετε κατά κάποιο τρόπο αγνοί θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλλάζετε τα κακώς κείμενα όλων των λογαριασμών σας, προσπαθώντας να κάνετε οικονομία και συγχρόνως να βρείτε κάποιες άλλες λύσεις πιο συμφέρουσες για σας. Η κυρίαρχη εικόνα σας είναι το να είστε καλά και τυπικοί με την οικογένεια σας και από εκεί και πέρα όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Χρήματα μπορεί να πάρετε από κάπου που δεν τα περιμένατε. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι με κάποια άτομα που πιθανόν να έχετε παρεξηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα καθημερινά προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε και δεν βλέπετε σφαιρικά κάποια πράγματα. Αυτό σας κάνει και να πέσετε με τα μούτρα στην λεπτομέρεια και στην οργάνωση, που στην τελική σας κάνει πολύ καλό. Μπορεί να χάσετε την έμπνευσή σας αλλά αν έχετε αποφασίσει μέσα σας να μην το βάλετε κάτω, θα δείτε ότι θα σας έρθουν και τα καλά. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας ενεργοποιήσει περισσότερο, μόνο που χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στην επικοινωνία.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε δώσει τον καλύτερό σας εαυτό και τα αποτελέσματα που παίρνετε θα σας κάνουν να νιώσετε πώς, όταν ανοίγεστε, σας δίνονται ως ανταμοιβή καλά πράγματα. Ο ρόλος σας πάντως αυτή την περίοδο είναι να φροντίζετε και να προστατεύετε πάνω από όλα τον εαυτό σας, για να γλυτώνετε από τα δύσκολα και τα αρνητικά και μετά να είστε καλά με τους δικούς σας ανθρώπους. Από εκεί προέρχεται η ισορροπία σας και η μεγάλη σας διάθεση να κάνετε όμορφα πράγματα. Η επαφή με Λιοντάρι και Παρθένο είναι καλή αυτή την περίοδο.

Πηγή: astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger