E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ομολογία-σοκ του πατέρα της Κατερίνας – Ο Αλβανός της χάραξε το κορμί της

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013


Λόγο για κακοποίηση της κόρης του από τον Αλβανό που κατηγορείται για την αρπαγή της, κάνει ο πατέρας της Κατερίνας Ιορδανίδου, η οποία είχε εξαφανιστεί.

Η αγωνία για την οικογένεια ήταν μεγάλη καθώς η 17χρονη Κατερίνα αγνοείτο χωρίς να έχει δώσει ίχνη ζωής. Τελικά η μικρή βρέθηκε και σύμφωνα με την Αστυνομία ο Αλβανός είναι αυτός που την άρπαξε.

«Το παιδί έχει εγκαύματα στα χέρια και την πλάτη» καταγγέλλει o Συμεών Ιορδανίδη. Το δράμα όμως του πατέρα δεν σταματά με τον εντοπισμό της κόρης του, καθώς όπως ο ίδιος λέει το αγγελούδι του υπέστη κακοποίηση και ο 19χρονος της έδωσε με το ζόρι ναρκωτικά.

Όπως δήλωσε o Συμεών Ιορδανίδης σύμφωνα με το thefestoval.gr, «την κόρη μου την απήγαγαν. Εμείς δηλώσαμε την εξαφάνιση μήπως και γύριζαν το παιδί αλλά η γονείς του 19χρονου δεν γύρισαν το παιδί ποτέ με αποτέλεσμα να ισχυρίζονται ότι ψάχνουν και να αποκρύβουν από την αλήθεια από τις αρχές. Από εκεί και πέρα υπέβαλα μήνυση για απαγωγή ανηλίκου».

Στις σοκαριστικές αποκαλύψεις του πατέρα προστίθεται και το ότι ο Αλβανός της χάραξε το χέρι γράφοντας το αρχικό του ονόματός του. «Και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή το πήγαινε το παιδί και μέσα σε παρέες με Αλβανούς και Πακιστανούς, της έδωσαν και κάπνισε μπάφο, εγώ δεν ήξερα οτι το μπάφο είναι ναρκωτικό, αυτό μου το είπε το παιδί» καταγγέλλει ο κύριος Ιορδανίδης.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger