E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

10 παράξενα πράγματα που βρέθηκαν μέσα σε κουτιά υπολογιστών! (εικόνες)

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013


Το 2002, o τεχνικός Brian Fox από το Brisbane της Αυστραλίας κλήθηκε σε ένα χώρο εργασίας μιας κηπουρικής επιχείρησης που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή της Boonah. Η εγκατάσταση των γραφείων είχε κάποιες μικρές τρύπες στους τοίχους, και μερικές φορές είχαν παρατηρηθεί έντομα και ποντίκια στο χώρο. Οι εργαζόμενοι  κάλεσαν τον τεχνικό  μια μέρα, επειδή ο υπολογιστής τους δεν δούλευε. Είχαν ακούσει έναν θόρυβο-σφύριγμα όταν ήταν ενεργοποιημένος, και κάλεσαν βοήθεια για να αποκατασταθεί η βλάβη. 


Πρώτα, έβαλε το χέρι του στο πίσω μέρος του υπολογιστή για να "αισθανθεί" αν τα καλώδια ήταν όλα στη θέση τους, και τότε βρήκε ένα φίδι! Το φίδι ήταν ένα μικρό κοκκινόμαυρο, το οποίο είναι εξαιρετικά θανατηφόρο. Προφανώς σύρθηκε στον υπολογιστή αναζητώντας ζεστασιά του ανεμιστήρα του υπολογιστή κατά την διάρκεια της κρύας νύχτας,  αλλά έπαθε ηλεκτροπληξία καθώς ήρθε σε επαφή με το ηλεκτρικό ρεύμα του τροφοδοτικού.

«Ο βάτραχος ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από οποιοδήποτε άνοιγμα στο κουτί του υπολογιστή και έτσι δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί», δήλωσε ο Richard Boyle από τη Βρετανική Κολούμπια.

Ίσως αυτό είναι η λύση στο μυστήριο για το πώς πέθαναν οι δεινόσαυροι. 



Ένας εφευρετικός Ρώσος μετέτρεψε τον υπολογιστή του σε σαλόνι, με ένα τριθέσιο καναπέ, μια πολυθρόνα, ένα τραπεζάκι, και μια μικρή λάμπα που συνδέεται σε ένα από τα κυκλώματα του υπολογιστή. Το μπουκάλι της Coca Cola , καθώς και το αντίγραφο της New York Times προσθέτει μια επιπλέον πινελιά. Τα έπιπλα είναι τόσο περίπλοκα και μικρά που ο κατασκευαστής πρέπει να ειχε την υπομονή ενός αγίου (ή ενός κατά συρροή δολοφόνου). 

Αυτό βρέθηκε σε ένα σχολείο.

Αυτός ο υπολογιστής σίγουρα χρησιμοποιούνται για web surfing.

Ο βασιλιάς του λόφου.

Από προσεκτικότερη εξέταση, αποδείχθηκε ότι ήταν ψητά μυρμήγκια.


Ήταν αυτό το PC που βρέθηκε στον Τιτανικό;


Δεν υπάρχουν μυρμήγκια εδώ, γιατί οι κατσαρίδες τα έφαγαν.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger