E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚΑΡΕΙ η νέα μόδα στην Αμερική! Τι κάνουν για να χάσουν κιλά; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013


Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο αντισυμβατική θεραπεία κατά της παχυσαρκίας αλλά έχει  «φανατικούς» οπαδούς και πλέον τείνει να γίνει η νέα extreme μόδα στις ΗΠΑ. 

Είναι «ανακάλυψη» ενός από τους πιο διάσημους πλαστικούς χειρουργούς του Beverly Hills, του Nikolas Chugay, ο οποίος έχει κατοχυρώσει την πατέντα του από το 2009.

Ο λόγος για τη χειρουργική εμφύτευση στη γλώσσα του ασθενούς ενός ειδικού κομματικού σιλικόνης, ενός patch, που τοποθετείται σε τέτοιο σημείο ώστε να καθιστά εξαιρετικά επώδυνη και πρακτικά αδύνατη την μάσηση στερεάς τροφής.

Ετσι, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χάσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά του, αφού αδυνατεί να φάει οποιαδήποτε τροφή δεν βρίσκεται σε υγρή μορφή.

Είναι αναγκασμένος να συντηρείται μόνο με υγρά, ενίοτε ούτε καν με πολτοποιημένη τροφή που δεν μπορεί να καταποθεί άμεσα, χωρίς προηγουμένως να πρέπει να μασηθεί, έστω και ελάχιστα.

Ο χειρουργός ισχυρίζεται πως με τη μέθοδο αυτή «ακόμα και τα άτομα που έχουν μηδενική αντοχή και θέληση στο να ακολουθήσουν μια παραδοσιακή δίαιτα, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να... χάνουν κιλά, έως και 10 το μήνα, για όσο διάστημα επιλέξουν, σε συμφωνία με τον διαιτολόγο και τον γιατρό τους, να κρατήσουν στο στόμα τους αυτό το θαυματουργό έλασμα».

Ο Dr Chugay ξεκαθαρίζει πως η μέθοδός του είναι μεν αποτελεσματική, πλην όμως όχι χωρίς παρενέργειες, όπως το πρήξιμο της γλώσσας τους, η δυσκολία στην ομιλία, ενίοτε και στην αναπνοή. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και φλεγμονές, που αντιμετωπίζονται με τη χαορήγηση αντιβίωσης.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger