E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Την Κάιλι Μινόγκ έπιασε να κάνει σεξ ο Αυστραλός πρωθυπουργός [εικόνες]

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Το συγκεκριμένο «πιπεράτο» περιστατικό είναι ένα μόνο από αυτά τα οποία η Κάιλι Μινόγκ δεν θέλει να δει να συμπεριλαμβάνονται στην νέα Αυστραλέζικη τηλεοπτική σειρά για τους INXS που ετοιμάζεται.

«Οι άνθρωποι της Κάιλι ρωτάνε λεπτομέρεις για το σενάριο και για το πως απεικονίζεται η ίδια σε αυτό. Δεν έχουν κανένα νομικό δικαίωμα να ζητήσουν αλλαγές, αλλά επιμένουν να της φερθούν με σεβασμό. Η συγκεκριμένη σκηνή (σ.σ. που έλαβε χώρα σε ένα αεροσκάφος της Qantas στα 90s) στην αρχή ήταν εξαιρετικά καυτή. Πλέον είναι περισσότερο υπαινικτική».

Αυτό δηλώνει -σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun- πηγή από την παραγωγή για την περιβόητη σκηνή που είδε τον Μάικλ Χάτσενς να πείθει την Κάιλι Μινόγκ να κάνουν σεξ κατά την διάρκεια μιας υπερ-ατλαντικής πτήσης. Και μάλιστα με τον τότε Αυστραλό πρωθυπουργό, Μπομπ Χοκ, να είναι στην μπροστινή θέση, να ακούει γέλια, να γυρίζει να τους κοιτάζει και να τους κλείνει το μάτι.

Η ίδια η Μινόγκ (σ.σ. την οποία υποδύεται η Σαμάνθα Τζέιντ, φωτογραφίες της οποίας βρίσκεται διάσπαρτες στο άρθρο) δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια.

Κάτι που έκανε, πριν μερικά χρόνια, ο στενός φίλος του Μάικλ Χάτσενς, Νικ Έγκαν, που δήλωσε «Δεν το έκαναν στην τουαλέτα, αλλά στο κάθισμα πίσω από τον Μπομπ Χοκ. Η Κάιλι ήταν τόσο μικροσκοπική που ο Μάικλ απλά έβαλε μια κουβέρτα από πάνω της. Ο Χοκ γύρισε και τους κοίταξε και τους έκλεισε το μάτι κατά την διάρκεια της πράξης. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που η Κάιλι δεν θα έκανε ποτέ πριν γνωρίσει τον Μάικλ».

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger