E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 7 Ιουλίου 2013

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Συναισθηματικές και φορτισμένες καταστάσεις μπορεί να σας ζορίσουν. Το θέμα ενός φίλου ή ενός ατόμου που συνδέεστε ιδιαίτερα θα σας προβληματίσει και σίγουρα θα ταυτιστείτε περισσότερο μαζί του. Οικογενειακά και κοινωνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά θα σας προβληματίσουν και θα προσπαθήσετε να βρείτε άμεσες λύσεις. Όμως ευτυχώς διατηρείτε την ψυχραιμία σας γιατί υπάρχει μέσα σας ένα στοιχείο ερωτικό που σας τροφοδοτεί συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Περιμένατε κάποιες ειδήσεις από ένα πρόσωπο οι οποίες τελικά θα σας έρθουν. Ίσως και να είχατε απελπιστεί γιατί υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε κάποια έντονα καλά συναισθήματα γιατί η συμπεριφορά του προσώπου που σας ενδιαφέρει θα είναι πολύ θετική απέναντί σας. Από την φύση σας βέβαια είστε αγχώδεις και ανασφαλείς. Μερικές φορές τα θέλετε όλα τέλεια και αυτό σας εμποδίζει να βλέπετε κατάματα την αλήθεια. Τώρα όμως που ανοίξατε τα χαρτιά σας αλλάζουν πολλά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε αρκετά ευάλωτοι και συναισθηματικά ευαίσθητοι. Λόγω αυτού του γεγονότος μπορεί να μην είστε σε ετοιμότητα και κυρίως σε καλή επικοινωνιακή φάση. Πιο πολύ θα λειτουργήσετε με την ανάμνηση και την νοσταλγία παρά με την σούπερ λογική και ευστροφία που έχετε. Είναι πάντως σημαντικό να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια μέσα σε μια σχέση που έχετε ήδη δημιουργήσει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε να κάνετε υπομονή και θα είστε πιο συντροφικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η ημέρα σας σήμερα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την δύναμη και την ικανότητα να προστατέψετε τον εαυτό σας αλλά ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που θα σας είναι κάπως δύσκολες ή απρόοπτες. Έχετε όμως αποφασίσει να μην το βάλετε κάτω γιατί ήδη νιώθετε ότι έχετε αλλάξει σιγά-σιγά την ζωή σας προς το καλύτερο. Η σκέψη του γάμου και της οικογένειας σίγουρα σας απασχολεί περισσότερο από ποτέ και αν δεν είστε στην φάση να παντρευτείτε τώρα, λίγο-λίγο προετοιμάζεστε για αυτό το βήμα.

ΛΕΩΝ
Έχετε ανάγκη να περάσετε κάπως ήρεμα την ημέρα σας, φροντίζοντας τους δικούς σας ανθρώπους και θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια αιφνίδια ευχάριστη γνωριμία ή πρόταση. Πιθανόν να πάτε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό που δεν το είχατε προγραμματίσει. Γενικά έχουν πέσει οι τόνοι και νιώθετε πιο ήρεμοι αλλά και δυνατοί. Κάποιες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σας μπορεί να αφορούν και σε ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό έχετε χαθεί και ίσως να είναι Αιγόκερως. Αν πάντως σας ενδιαφέρει μην αργείτε να επικοινωνήσετε μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ησυχάζετε κάπως από τις πολλές δουλειές και τα άγχη. Προσπαθώντας να βάλετε μια τάξη σε κάποια οικογενειακά θέματα θα δείτε ότι τελικά θα γίνουν πολύ πιο εύκολα από ό, τι το φανταζόσαστε. Έχετε πάντως έναν Καρκίνο ο οποίος έρχεται πολύ κοντά σας και σίγουρα θα γίνει κάτι πολύ θετικό μεταξύ σας. Τα συναισθήματά σας μπορούν εύκολα πλέον να διοχετευτούν και σίγουρα θα νιώθετε πιο ασφαλείς και δυνατοί. Φίλοι και μεγάλη κοινωνικότητα αλλά συνδυασμένη και με την οικογένεια θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα την ημέρα σας.


ΖΥΓΟΣ
Είστε κάπως περιτριγυρισμένοι από υποχρεώσεις οικογενειακές. Αυτό σας πνίγει λίγο γιατί δεν μπορείτε εύκολα να διοχετεύσετε τον δικό σας τρόπο επικοινωνίας αλλά γίνεστε κατά κάποιο τρόπο περισσότερο ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Υπάρχει κάτι τουλάχιστον για σήμερα που σας πιέζει και σας οδηγεί στο να βρείτε μια λύση. Μπορεί να αφορά στη σχέση σας με έναν Αιγόκερω ή γενικά μια εφ' όλης της ύλης αλλαγή που χρειάζεστε να κάνετε για να φέρετε την ποιότητα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε πάρα πολύ καλά γιατί επιτέλους μπορεί να συγκεντρωθείτε απερίσπαστοι σε ένα χώρο όπου θα νιώθετε ότι είναι απόλυτα δικός σας. Είστε υποχρεωμένοι να αναζητήσετε έστω και εσωτερικά κάποιες λύσεις τις οποίες μπορεί να βρείτε είτε μέσω της διαίσθησής σας είτε από μια καλή συμβουλή από ένα πρόσωπο που εκτιμάτε και σέβεστε. Είναι σημαντικό να προσέξετε πάρα πολύ καλά τα επόμενα βήματά σας γιατί τώρα κτίζετε το μέλλον σας. Μερικοί σίγουρα θα πάρετε απόφαση για γάμο και κυρίως εσείς που έχετε ήδη ένα χωρισμό. Θα το τολμήσετε και πάλι γιατί νιώθετε ότι είστε με το σωστό πρόσωπο. Συγγενείς από το εξωτερικό μπορεί να σας επισκεφτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αλλάζετε τελείως πλεύση αφού βλέπετε ότι είστε βομβαρδισμένοι είτε από άτομα που έχουν συναισθηματικές ανάγκες και χρειάζεται να τα φροντίσετε είτε από συνεργάτες που σας υποστηρίζουν και θέλουν από εσάς το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε έξω από τα νερά σας. Ίσως να πρέπει να κάτσετε να ζυγίσετε καλύτερα τα πράγματα γιατί οι καταστάσεις σας πιέζουν και έχετε πει ναι σε πολλά. Πάντως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια εύνοια εφ' όλης της ύλης και κυρίως στο οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε περικυκλωμένοι από άτομα που πρέπει να φροντίσετε και κυρίως να τους εξασφαλίσετε την καλή διαβίωση. Ίσως να κάνετε ένα πολύ καλό τραπέζι με το οποίο να σμίξετε όλα τα άτομα της οικογενείας σας μαζί. Αυτό σίγουρα σας ευχαριστεί και σας κάνει να νιώθετε ότι προσφέρετε, κάτι που σας αρέσει. Είναι πολύ όμορφο να προστατεύετε και να δείχνετε στους άλλους τα συναισθήματά σας. Μπορεί να υπάρχει μια πίεση από την πλευρά σας και ίσως να φαίνεται σαν προσωπική απαίτηση, δηλαδή μπορεί να έχετε ανάγκη τον σεβασμό και την αποδοχή των άλλων με έναν πιεστικό τρόπο. Μια εσωτερική πίεση σας σπρώχνει να πείτε αλήθειες που σίγουρα υφίστανται όμως ίσως διαλύσετε κάτι καλό το οποίο να μην το είχατε υπολογίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε πολλά πράγματα να φροντίσετε, από το σπίτι σας έως και άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σας. Σίγουρα θα ασχοληθείτε σήμερα με επιμέλεια σε οτιδήποτε κάνετε. Το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι η τρέχουσα πραγματικότητα σας πιέζει να δείξετε τα συναισθήματά σας και γενικά να είστε περισσότερο προστατευτικοί και με τον εαυτό σας αλλά και με τους γύρω σας. Έχετε βέβαια προχωρήσει σε μια κατάσταση πιο βαθιά και αυτό μερικές φορές σας απασχολεί γιατί ίσως μετά να μην μπορείτε να κάνετε πίσω και συγκεκριμένα με ένα πρόσωπο με το οποίο τον τελευταίο καιρό έχετε δεθεί ιδιαίτερα.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε πιο συγκεντρωμένοι στα δικά σας θέματα. Μέσα από αυτό τον τρόπο γαληνεύετε όλα τα αγχωτικά στοιχεία που σας δυσκολεύουν κατά εποχές. Επιτέλους μπορείτε να ξεκουραστείτε σήμερα και να νιώσετε ήρεμοι. Πάντως θα θέλετε να ξεδώσετε και να γίνετε και πάλι παιδιά. Η δύναμη της οικογένειας θα σας δημιουργήσει θετικά συναισθήματα γιατί για σας ο χώρος του σπιτιού σας είναι το ήρεμο λιμάνι που σας εφοδιάζει με καλή ενέργεια.
Πηγή: astrology.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger