E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος είναι ο Έλληνας βρωμόγερος που ΦΛΕΡΤΑΡΕ την πρόεδρο της Yahoo; (βίντεο)

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013


Πρώτη είδηση στην Huffington Post έχει γίνει το βίντεο που δείχνει τον ελληνικής καταγωγής επενδυτή Τζόρτζ Πόλις να σηκώνεται όρθιος σε μια πρόσφατη γενική συνέλευση της Yahoo και να φλερτάρει απροκάλυπτα την 38χρονη πρόεδρο της εταιρίας, Μαρίσα Μάγιερ.

«Με λένε Τζόρτζ Πόλις. Έχω 2.000 μετοχές της Yahoo. Είμαι Έλληνας και βρωμόγερος και εσύ δείχνεις πολύ γοητευτική, Μαρίσα». Αυτό σηκώθηκε και δήλωσε ο Ελληνοαμερικάνος πριν αρχίσει να μιλάει για το πόσο θυμωμένος είναι σχετικά με το θέμα των μερισμάτων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, με το κοινό να χασκογελά. Και την Μαρίσα, No14 στην περσινή λίστα του Fortune με τις πιο ισχυρές businesswomen thw Αμερικής, να μην δίνει απάντηση στο σχόλιο.

Η πλειονότητα των Αμερικάνικων μίντια, πάντως, φρόντισαν να επισημάνουν ότι το συγκεκριμένο σχόλιο αντανακλά το πως ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν ότι είναι πρέπον να μιλούν σε γυναίκες που έχουν δύναμη. Και ότι κανείς δεν θα σηκωνόταν σε μια αντίστοιχη συνέλευση για να εκφράσει το πόσο γοητευμένος είναι από π.χ. τον Mark Zuckerberg.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger