E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Video Σάκης Βέρρος: Δείτε γιατί έκανε τον Σταρόβα να χάσει το φως του…

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013


Όχι. Δε τον τύφλωσε από κάποιο άπερκατ σε ρινγκ. Άλλωστε είναι φίλοι και ο Δημήτρης προτιμά προπόνηση με γύρους «απ όλα» παρά γύρους στο μπόξ.

Τι έκανε ο Σάκης Βέρρος; Κάλεσε δέκα πολύ εντυπωσιακές γυναίκες για το video clip του τραγουδιού  »Άσε μας κουκλίτσα μου» με αποτέλεσμα να κάνει τον Δημήτρη να..δακρύσει…

 Το video clip γυρίστηκε στο Λιτόχωρο Κατερίνης και κύριος πρωταγωνιστής ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός. Ο Σταρόβας διέκοψε ουκ ολίγες φορές τα γυρίσματα εξαιτίας των-εκτός σεναρίου- ατακών του. «Από τα γέλια χάθηκε η μπάλα» αποκάλυψε ο Σάκης Βέρρος ο οποίος είχε ν΄αντιμετωπίσει ούκ ολίγα προβλήματα.

Στα ευτράπελα των γυρισμάτων πέρα απο τα γέλια; Ο κακός καιρός που υποχρέωσε την παραγωγή να ολοκληρώσει την δουλειά μέσα σε 24 ώρες…Μια ήλιος, μια βροχή, με αποτέλεσμα τα τεχνικά προβλήματα να είναι πολλά. Ο Σάκης όμως δεν πτοήθηκε και με άπλετη θετική ενέργεια ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας εξήντα ατόμων που συμμετείχαν μαζί του. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Αν δεν μας πιστεύετε, πάρτε μια γεύση παρακολουθώντας το teaser του video clip που ακολουθεί.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger