E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O Παντελής Παντελίδης αποθεώθηκε απο 8.000 άτομα στα βραβεία Mad.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ήταν μια ξεχωριστή νύχτα τόσο για τον μουσικό θεσμό όσο και για τον πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη που λέγεται Παντελής Παντελίδης. Τις εντυπώσεις τις έκλεψε και θα σας πούμε τον λογο......

Πήρε απο τα χέρια της Έλενας Παπαρίζου και των μικρών παιδιών απο τα χωρία SOS ένα βραβείο πολύ ιδιαίτερο μιας και ένα χρόνο δούλεψε σκληρά και άξιζε να δικαιωθεί. Τραγούδησε ζωντανά με τον κόσμο και αποθεώθηκε. Άκουσε τον Θέμη Γεωργαντά να τραγουδά το " Συνοδεύομαι" και να γίνεται ένας χαμός στο γήπεδο. Στη συνέχεια έχασε στο νήμα το βραβείο για το καλύτερο κομμάτι της χρονιάς και ήρθε στο τέλος η εμφάνισή του με το Όνειρο Ζω που συγκλόνισε. Ο κόσμος και η νεολαία αγκάλιασαν και το νέο του κομμάτι  και αυτό που γινόταν ήταν μοναδικό. Όταν δε βγήκε ο Σταν και η Ελένη Φουρέιρα να τραγουδήσουν μαζί με τον Παντελή το " Δε ταιριάζετε σου λέω" έγινε ένας σεισμός.... Αυτά κέρδισε χθες ο Παντελής. Ήταν το επίκεντρο και παρόλα αυτά κράτησε χαμηλούς τόνους και ήταν ο εαυτός του. Ντοπαλός, μετρημένος, κοινωνικός και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Όλο αυτό που έζησε χθες ήταν ένα όνειρο. Μια αναμνηση πολύ ιδάιτερη που δίνει ώθηση, περισσότερη δύναμη για την συνέχεια. Μαλιστα στον ευχαριστήριο λόγο του δεν απρέλειψε να πει δημόσια ευχαριστών στην οικογένειά του, στα φιλαράκια του απο την Νέα Ιωνία, στην ετιαρία του την ΜΙΝΟΣ αλλά και τον Κώστα Μπερτάκη που τον δημιούργησε και τον πίστεψε όσο κανείς άλλος στο ξεκίνημα της καριέρας του.

" Μοναδικό συνάισθημα. Ωραία περάσαμε και πίστέυω μαζί με όλους τους συναδέλφους μου να δώσαμε χαρά και διασκέδαση σε όλο τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους όσους με ψήφισαν και με στηρίζουν στο ξεκίνημα μου". Αυτά μου είπε ο Παντελής αμέσως μετά την βραύευσή του ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger