E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κορυφαίος ηθοποιός του Χόλιγουντ δούλευε 14 χρόνια στις ΗΠΑ χωρίς πράσινη κάρτα!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013


Έπαιξε στο "True Blood" και το "CSI", αλλά πράσινη κάρτα δεν μπορούσε να πάρει...!

Η γραφειοκρατία χτύπησε το Χόλιγουντ! Ο Τεό Αλεξάντερ ή Θοδωρής Ζουμπουλίδης, όπως είναι το ελληνικό του όνομα, κατάφερε ύστερα από 14 χρόνια και μια περιουσία στους δικηγόρους να πάρει πράσινη κάρτα στις ΗΠΑ! Ο Έλληνας ηθοποιός είναι από τους ελάχιστους που πραγματικά κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, καθώς έχει συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές τόσο του κινηματογράφου, όσο και της τηλεόρασης.

Με μια ανάρτησή του στο facebook, αποκάλυψε ότι εδώ και 14 χρόνια δούλευε παλεύοντας παράλληλα να πάρει την πράσινη κάρτα του, ενώ δεν δίστασε να...καρφώσει μεγάλα δικηγορικά γραφεία που, αν και ακριβοπληρωμένα, δεν κατάφεραν τόσα χρόνια να του εξασφαλίσουν το χαρτί που θα του επέτρεπε να συνεχίσει να εργάζεται στην Αμερική.

"Συνάδελφοι ηθοποιοί, αν νομίζετε ότι έχετε μια αρκετά αξιοπρεπή καριέρα να προβάλετε, απευθυνθείτε στους σωστούς δικηγόρους", έγραψε ο Τεο, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει στον ρόλο του ομοφυλόφιλου βρικόλακα, στην επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ, "True Blood". 

Όσο για τον άνθρωπο που κατάφερε να του δώσει όσα τα μεγάλα δικηγορικά γραφεία δεν μπόρεσαν ; Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής δικηγόρο, Κρίστοφερ Τσαρνά, τον οποίο ο ηθοποιός πρότεινε και σε άλλους συναδέλφους του που ταξιδεύουν ως την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.


















Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger