E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι νέες φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη! Ποια είναι η εικόνα που παρουσιάζει ΣΗΜΕΡΑ; (φώτο)

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η Νανά ποζάρει. Και το κάνει όπως βλέπετε κι εσείς με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Όμως η εικόνα της πλέον είναι σοκαριστική. Για μεγάλο χρονικό διάστημα παρακολουθώ την ιστορία της. Και το κάνω με όση διακριτικότητα μου επιβάλει η δουλειά αλλά κυρίως η προσωπική σχέση που έχω μαζί της πολλά χρόνια τώρα.

Αυτή τη φορά όμως δεν άντεξα. Άφησα πίσω την δεοντολογία και τις αρχές της δουλειάς και σπεύδω να της στείλω ένα μήνυμα. Μέσα απο εδώ.

Απο το blog που ξέρω ότι το διαβάζει καθημερινά. «Νανά με τρομάζεις. Δε γνωρίζω ποιος άρρωστος νους σε επέλεξε για φωτογράφηση και τον λόγο. Ξέρω όμως ότι η εικόνα που βλέπω είναι η χειρότερη από ποτέ. Δεν είμαι γιατρός ούτε και μπορώ να κάνω διάγνωσή μέσα απο μια φωτογραφική στιγμή σου. Αλλά Νανούκα μου. Πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα. Ξέρω πόσο δυναμική και έξυπνη γυναίκα είσαι. Πόσο σπάνια. Η εικόνα σου δεν είναι καλή. Πίστεψέ το. Αποδέξου την εικόνα απο το παρελθόν και προσπάθησε να επιστρέψεις σε αυτήν. Ήσουν πολύ πιο όμορφη τότε. Κατάφερες να με σοκάρεις...Αυτό ήθελες; »



gossip-tv

Share this article :

2 σχόλια:

  1. Αν έχει ανθρώπους που πραγματικά την νοιάζονται ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν κανει κατι συντομα..ξεχαστε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger