E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 σημάδια πως έχεις δεσμό με έναν δικτάτορα!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013


Σε μια οικογένεια, κακά τα ψέματα, άνδρας νομίζει πως αποφασίζει, την ώρα που η γυναίκα τον κατευθύνει. Αν θέλουμε να το μεταφράσουμε σε «πολίτευμα» τότε μιλάμε για μια προεδρευόμενη δημοκρατία, όπου εκείνη είναι ο πρωθυπουργός κι εκείνος είναι ο… διακοσμητικός πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Τι γίνεται όμως όταν εκείνη είναι… Δικτάτορας; Γίνεσαι υπόδουλός της. Μάθε γρήγορα να διαβάζεις τα σημάδια, πριν αρχίσεις να σχεδιάζεις τη «δολοφονία» της! 
5. Αποφασίζει για σένα
Είναι εκείνη που αποφασίζει! Από το τι θα φορέσεις, τι θα παραγγείλεις, ποια ταινία θα δείτε στο σινεμά μέχρι τι τύπου πίτσα θα παραγγείλετε. Θα εφαρμόσει επάνω της ό,τι δίαιτα μπορεί να άκουσε στην… Τατιάνα, και θα αρχίσεις να βελάζεις από τα πολλά χόρτα! Καλό μου προβατάκι, σου αξίζει!
4. Διαλέγει τους φίλους σου
Οι γκόμενες έχουν προαιώνιο πόλεμο με τους κολλητούς. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί κλέβουν από το χρόνο σου, εις βάρος τους (έτσι θεωρούν), αλλά και γιατί ασκούν επιρροή πάνω σου! Εκείνους που δεν ανήκουν στους «κύκλους» της θα φροντίσει να τους εξαφανίσει. Θα μείνουν όσοι υποταχτούν σε εκείνη. Δεν συζητάω καν, για γυναίκες φίλες… Απλά παραδέξου πως δεν έχεις!
3. Κολλητή της μαμάς σου
Ξαφνικά, μιλάει πιο πολύ στο τηλέφωνο με τη μαμά σου από ότι εσύ! Εκείνη είναι που κανονίζει πότε θα τους δεις και για πόσο. Ο λόγος είναι προφανής… Τους θέλει για συμμάχους! Είναι καλός στα PRιλίκια ο δικτάτορας!
2. Και υπουργός Οικονομικών
Μπορεί να βγάζει περισσότερα χρήματα από εσένα, αλλά εσύ θα πληρώνεις πάντα τους λογαριασμούς. Στη συνέχεια θα «σου βάλει χέρι» για συγκεκριμένα έξοδα που κάνεις και φυσικά δεν αφορούν εκείνη, όπως ποτά, για παράδειγμα. Ξαφνικά, ό,τι σου περισσεύουν θα είναι για δώρα. Φυσικά για εκείνη!
1. Κρατάει το τηλεκοντρόλ
Στον μικρόκοσμό σου, το να εξουσιάζεις, έστω, την τηλεόραση, ήταν το μοναδικό που σου είχε απομείνει! Αν βλέπεις και τούρκικα μαζί της, συγχαρητήρια!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger