E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εμφύλιος στη Χρυσή Αυγή – Ποιος αμφισβητεί τον Μιχαλολιάκο

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013


Μήνυση κατέθεσε το άλλοτε κραταιό στέλεχος της Χρυσής Αυγής και δεξί χέρι του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, κατά της ΧΑ.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει το Μιχαλολιάκο «ηγετίσκο» και απαγορεύει στο κόμμα να χρησιμοποιεί το όνομα του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άλλοτε επιστήθιος φίλος του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την «απογοήτευση» του από το «αλισβερίσι» που έκανε ο «άλλοτε φίλος και συναγωνιστής» του προκειμένου «να μειωθεί η ποινή του».
Ο Ανδριτσόπουλος είχε καταδικαστεί για το σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Κουσούρη τον Ιούνιο του 1998 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο ίδιος υποστήριζε ανέκαθεν ότι είναι αθώος και δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση. Αναφέρει δε πως αυτό το γνώριζε τόσο ο Παναγιώταρος όσο και ο Μιχαλολιάκος.
Όπως αναφέρει η Real News, μετά την αποφυλάκιση του Περίανδρου το 2009, εκείνος δημοσιοποίησε τις σοβαρότατες διαφωνίες του με το Μιχαλολιάκο καθώς και ότι ο δεύτερος απέκρυψε ότι είχε εγκαταλείψει ο Ανδρουτσόπουλος το κόμμα.
Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει ότι «οι άκαπνοι ακόμη μια φορά κρύφτηκαν στην ένοχη σιωπή τους» και διερωτάται «πώς είναι δυνατόν να εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή ως αντισυστημική, αφού ο στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου με κατασυκοφάντησε στο καθεστώς εν γνώσει του τελευταίου;».

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger