E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ σε δρόμο του Λονδίνου! Αποκεφάλισαν στρατιώτη! (Video)

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013





Νεκρός στη μέση του δρόμου έπεσε ένας στρατιώτης, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, στο προάστιο Γούλουιτς του νοτιοδυτικού Λονδίνου, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρομοκρατική ενέργεια.




Ο στρατιώτης αποκεφαλίστηκε μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών, ενώ αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δυο δράστες, οι οποίοι νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία και μάλιστα ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.



Οι δράστες έμοιαζαν με μουσουλμάνοι και φώναζαν “ο Θεός είναι μεγάλος” ή όπως λένε στα αραβικά “Αλλάχ άου άκμπαρ”, σύμφωνα με το BBC. 


Ένας μάρτυρας ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό LBC ότι το θύμα, όπως και οι δράστες, ήταν περίπου 20 ετών και φορούσε μπλουζάκι του στρατού. “Αυτοί οι δυο ήταν τρελοί. Ήταν κτήνοι. Τον έσυραν από το πεζοδρόμιο και παράτησαν το σώμα του στη μέση του δρόμου”, είπε ενώ ήταν σοκαρισμένος και από τον τρόπο που αντέδρασαν οι δράστες, αμέσως μετά την κτηνώδη – όπως τη χαρακτήρισε- πράξη τους.

“Στέκονταν, κουνώντας τα μαχαίρια και ένα όπλο και ζητούσαν από τον κόσμο να τους βγάλει φωτογραφίες, σαν να ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση. Ήταν φανερό ότι αυτό που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν να τους βγάλουν φωτογραφίες και έτρεχαν πάνω κάτω στο δρόμο”. 


Πηγές: newsit.gr, BBC

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger