E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η γυναίκα που αντιμετώπισε τους σφαγείς του Λονδίνου! - «Θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο»

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013


Μια 48χρονη μητέρα δυο παιδιών ρίσκαρε τη ζωή της και έπιασε... κουβέντα στους τρομοκράτες που αποκεφάλισαν στρατιώτη μπροστά στα ματιά περαστικών σε δρόμο του Λονδίνου. 

Η φωτογραφία της την ώρα που μιλά με έναν από τους δυο δράστες κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και η Βρετανία έχει βρει την ηρωίδα της ημέρας. 

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη σοκαριστική στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας και του αποκεφαλισμού ενός στρατιώτη από δυο άνδρες, στη μέση του δρόμου, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Τότε, μια γυναίκα, η 48χρονη Ingrid Loyau-Kennett, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον έναν από τους δράστες. 

Με ματωμένα χέρια και κρατώντας συνεχώς τα όπλα του εγκλήματός τους, μαχαίρια κι έναν μπαλτά, οι δυο άνδρες δε φεύγουν από το σημείο. Περιμένουν την αστυνομία. 

Ο κόσμος που έχει άθελά του γίνει μάρτυρας ενός στυγερού εγκλήματος, δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Περιμένουν όλοι την αστυνομία. Μέχρι που μια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, αποφασίζει να υψώσει ανάστημα στον έναν από τους δυο τρομοκράτες. Οι οποίοι, πάντως, δεν έδειξαν καμία επιθετικότητα προς τους πολίτες που ήταν μαζεμένοι στο σημείο της δολοφονίας.

Η γυναίκα, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον δράστη αφού είδε τι είχε γίνει και κατέβηκε από το λεωφορείο για να δει αν το θύμα, ένας στρατιώτης με πολιτικά, είχε σφυγμό. 

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο στο Λονδίνο απόψε» της είπε ο δράστης, όπως αποκάλυψε η ίδια στην Telegraph. «Αυτή τη στιγμή είστε μόνο εσείς απέναντι σε τόσους ανθρώπους και θα χάσετε, αυτό θέλετε;».

Η 48χρονη γυναίκα είναι επικεφαλής ομάδας προσκόπων. Και γι’ αυτό έχει πάντα μαζί της πρώτες βοήθειες. Η περιγραφή της για όσα έγιναν, συγκλονίζει: «Νόμιζα πως είχε γίνει ατύχημα αλλά είδα πως το θύμα δεν είχε σφυγμό. Και τότε, είδα έναν μαύρο άνδρα με ένα περίστροφο και ένα κουζινομάχαιρο, είχε κάτι που έμοιαζε με εργαλείο χασάπη και ένα μικρό τσεκούρι και δυο μεγάλα μαχαίρια και μου είπε "φύγε μακριά από το πτώμα". 

Η Ingrid Loyau-Kennett
Σκέφτηκα, ΟΚ, δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ κι αυτός ήταν καλυμμένος με αίμα. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να του μιλήσω πριν αρχίσει να επιτίθεται και σε κανέναν άλλο. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα μήνυμα να στείλουν. 
Τον ρώτησα αν το έκανε εκείνος (σ.σ. τη δολοφονία) και μου απάντησε "ναι" και μετά τον ρώτησα "γιατί" και απάντησε "γιατί έχει σκοτώσει Μουσουλμάνους σε μουσουλμανικές χώρες". Είπε ότι ήταν Βρετανός στρατιώτης και συνέχισε "τον σκότωσα γιατί σκότωσε Μουσουλμάνους και έχω βαρεθεί να σκοτώνουν Μουσουλμάνους στο Αφγανιστάν, δεν έχουν καμία δουλειά εκεί"».

Η Ingrid Loyau-Kennett συνεχίζει την αφήγησή της λέγοντας πως οι δράστες δεν ήταν ούτε υπό την επήρεια αλκοόλ, ούτε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο των πράξεών τους. 

Ο ένας από τους δράστες απομακρύνθηκε και τότε η 48χρονη πλησίασε τον δεύτερο άνδρα, με το κοντό παλτό. «Μήπως θέλεις να μου δώσεις αυτά που έχεις στα χέρια σου» του είπε, θέλοντας να τον αφοπλίσει. 

Η 48χρονη γυναίκα δεν ήταν η μοναδική θαρραλέα στο σημείο της δολοφονίας που έχει σοκάρει τον κόσμο. Άλλες με τα σώματά τους ύψωσαν ασπίδα προστασίας, μπροστά από το άψυχο σώμα του άτυχου στρατιώτη. 

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger