E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων και η Τζάνετ Τζάκσον!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013



Ήταν το δεύτερο πιο γνωστό όνομα από τη μαγική οικογένεια Τζάκσον – φυσικά πίσω από τον αδερφό της Μάικλ Τζάκσον. Εντυπωσιακή εμφάνιση, μαγική φωνή, η Τζάνετ Τζάκσον είχε τα πάντα για να γίνει μια star. Και τα κατάφερε μια χαρά, καθώς στις δεκαετίας ’80 και ’90 ήταν ένα pop idol. Και όπως φαίνεται η πορεία της τότε ήταν αρκετή για να της χαρίσει μια άνετη ζωή – για πάντα! 
Τι κι αν η 47χρονη τραγουδίστρια δεν έχει κυκλοφορήσει νέο δίσκο από το 2008; Τι κι αν δεν έχει παίξει σε ταινία τα τελευταία 3 χρόνια; Όπως έγινε γνωστό η Τζάκσον μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων! Σύμφωνα με τους ειδικούς στην μέχρι τώρα καριέρα της, η Τζάνετ έχει βγάλει 458 εκ. από περιοδείες, 304 εκ. ως ηθοποιός, 260 εκ. από τα άλμπουμ της και πάνω από 80 εκ. από χορηγούς και διαφημίσεις. 
Πάντως και τόσα να μην είχε καταφέρει, η Τζάκσον δεν θα αντιμετώπιζε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Βλέπεις από το 2012 είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία από το Κατάρ Γουισάμ Αλ Μάνα. Δηλαδή, δεν λες ότι πεινάνε στο σπίτι τους…

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger