E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο! Πασίγνωστος τραγουδιστής βάζει τους επισκέπτες του σπιτιού του να υπογράφουν πως μπαίνουν με δική τους ευθύνη!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013



Είναι από τις ειδήσεις που τις ακούς και λες πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια..

Ο Justin Bieber υποχρεώνει τους επισκέπτες του σπιτιού του να υπογράφουν συμβόλαιο εχεμύθειας με ρήτρα 5.000.000 εκατομμυρίων Ευρώ!

Ο διάσημος ποπ σταρ βλέποντας τις λεπτομέρειες της ζωής του να δημοσιεύονται παντού είπε να πάρει δραστικά και ίσως και λίγο ακραία μέτρα για να περιορίσει τις διαρροές. Ότι συμβαίνει μέσα στους τοίχους του σπιτιού του από εδώ και πέρα θα μένει εκεί.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγη ώρα το TMZ o Bieber έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να ετοιμάσουν αυτό το συμβόλαιο το οποίο είναι υπορεωμένος να υπογράψει όποιος θέλει να περάσει την πόρτα της εντυπωσιακή βίλας του σταρ.

Αυτό το συμβόλαιο απαγορεύει στους επισκέπτες να γράψουν στα blog τους, να Tweet-άρουν ή να βάλουν στο Instagram ή οποιοδήποτε άλλο Social Media οτιδήποτε από τα τεκταινόμενα εντός του σπιτιού.

Αλλά αυτό που πραγματικά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά είναι πως στο ίδιο συμβόλαιο οι επισκέπτες υπογράφουν πως μπαίνουν στο σπίτι του Justin Bieber με δική τους ευθύνη και ο διάσημος σταρ δεν έχει καμία ευθύνη αν τυχόν εκεί μέσα τραυματιστούν ή πεθάνουν!!!!

Μα τι γίνεται πια σε αυτό το σπίτι;

Πηγή: gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger