E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 12 Μαΐου 2013

Κυριακή 12 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα πρόσεξε, αγαπητέ Κριέ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις και εσύ ερωτηματικά, αλλά και να μην προκαλέσεις εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς και έχεις την δυνατότητα να περάσεις μία όμορφη ημέρα, στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και φρόντισε να χαλαρώσεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί, φροντίστε να βγείτε έξω με φίλους και να φλερτάρετε. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μπορεί να σας φέρει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προγράμματος.

Ταύρος
21/4-20/5

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη του Ήλιου με τον Ερμή (και οι δύο στο ζώδιο σου) και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, οργάνωσε μία βραδινή έξοδο με τον σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας με την παρέα του άλλου, μακριά από τις έννοιες της καθημερινότητας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, αναθεώρησε κάποιες απόψεις σου και μην αναζητάς την τελειότητα! Συμβιβάσου με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου, που σε πολιορκεί στενά και σε γοητεύει αρκετά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, φίλε Ταύρε, αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Ερμή και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Δίδυμους, η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική και δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Εκδηλώστε έμπρακτα τον ερωτισμό σας και οι κατακτήσεις που θα έχετε θα ανεβάσουν στα ύψη το πεσμένο σας ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά μην ξεχάσεις να τα διατηρήσεις!!!




Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Κυριακή και σε πιάνει μια επιθυμία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου άμεσα. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σίγουρα κάτι καλό θα γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις κάποιες υποχρεώσεις που σε πιέζουν αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά από πριν.





Λέων
23/7-23/8

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Κυριακής για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου με τον Ερμή. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις ενέργειές σου, για να μην ξεφύγεις. Αν αξιοποιήσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ερωτική σου διάθεσή είναι αυξημένη, φίλε Λέων, και έτσι μπορείς και δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που κυριαρχεί και εκδήλωσε τον ερωτισμό που έχεις στον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι λέων. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.




Παρθένος
24/8-22/9

Προσπάθησε, φίλε Παρθένε, να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου προσπαθώντας να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου, αλλά ζήτα τη βοήθεια και τη γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα μπορούν να οδηγήσουν τη σχέση σου σε μια καλή πορεία. Μην κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου και μίλα για όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστα. Οι ελεύθεροι Παρθένοι να περιμένετε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα για έξοδο, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και που το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει πιο… κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Ζυγέ. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεσαι ήδη σε περίοδο που οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και μπορείς να δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Ζυγών θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και να σας ευνοεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή, μέχρι να δεις τα αποτελέσματά τους. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.



Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μην προσπαθήσεις να επιβάλεις το δικό σου στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, έτσι και μόνο για να σου περάσει, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι επίφοβο και θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου, που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός της ημέρας θα είναι προσωρινός, γι’ αυτό προτίμησε την σιωπή. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.




Τοξότης
23/11-21/12

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων, αγαπητέ Τοξότη, θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου να συμπεριφερθείς και αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Κυριακή και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του, βάζοντας πλώρη για νέα κοινά σχέδια και όνειρα, απαλλαγμένος από τις σκοτούρες του παρελθόντος. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πλησίασε πιο δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μίλησέ του για τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα, που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό και δραστήριο. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις κάποια ανάσα αισιοδοξίας.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλό θα είναι να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου είναι ζήτημα πρώτης ανάγκης, με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι. Για κάποια θέματα της οικογένειας σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αυτήν την Κυριακή, φίλε Αιγόκερε, και θα κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους όλα όσα σας έχουν απομακρύνει και έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα στη σχέση σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αυτό το βράδυ, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, οι πιθανότητες να δεσμευτείς είναι πολύ σοβαρές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και να μείνεις φειδωλός σε ό,τι συναλλαγές κάνεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ερμή, και οι δύο στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει, και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, απλά όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να απομακρυνόμαστε.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και κινήσεις από την μεριά του συντρόφου σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, μην περιμένεις κλεισμένος στο σπίτι να το βρεις, αλλά βγες έξω και αναζήτησέ το πιο δυναμικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε, και εσύ θα έχεις αρκετή δυναμικότητα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου, προκειμένου να πάει ακόμη καλύτερα. Στα οικονομικά σου να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν σου φαίνονταν ακατόρθωτα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το πετύχεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα έχεις την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η Σελήνη αυτό το βράδυ στους Διδύμους σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger