E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πώς να συνέλθεις γρήγορα μετά από γερή οινοποσία

Κυριακή 12 Μαΐου 2013


Μπορεί να πιεις λίγο παραπάνω και ξυπνώντας την επόμενη μέρα να αισθάνεσαι χάλια. Δες τι πρέπει να κάνεις για να συνέλθεις γρήγορα και να αποκαταστήσεις τις ζημιές που ενδέχεται να έχει προκαλέσει το αλκοόλ στον οργανισμό σου.

Αν νιώθεις κόπωση, αδιαθεσία, ζαλάδα (συμπτώματα τα οποία πιθανότατα οφείλονται σε χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα), φρόντισε να αυξήσεις τα υγρά στο σώμα σου πίνοντας άφθονο νερό και χυμούς φρούτων (σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι η φρουκτόζη αυξάνει την ταχύτητα μεταβολισμού του αλκοόλ). Καλό είναι επίσης να φας για πρωινό μαύρες φρυγανιές με μέλι ή φρούτα με γιαούρτι και για μεσημεριανό πράσινη σαλάτα με ελαιόλαδο, που περιέχει ουσίες οι οποίες βοηθούν το συκώτι να συνέλθει.

Αν έχεις πονοκέφαλο, μην καταφύγεις στη λήψη οποιουδήποτε παυσίπονου (και κυρίως ασπιρίνης, η οποία ερεθίζει το στομάχι), διότι επιδεινώνει την κατάσταση όσο το αλκοόλ κυκλοφορεί ακόμα στον οργανισμό σου.

Κάνε ένα ντους, που θα σε αναζωογονήσει και θα βοηθήσει το σώμα σου να ξεκινήσει τη διαδικασία της φυσικής αποτοξίνωσης.

Και να θυμάσαι, την επόμενη φορά να πιεις με μέτρο, γιατί το μεθύσι δε βγαίνει ποτέ σε καλό!

http://www.goldenmag.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger