E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!! Άνδρα μοντέλο... που όμως είναι γυναίκα έχετε δει;;; Eε θα δείτε τώρα!!! (PHOTOS)

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013



Η Κέισι Λέγκλερ είναι η πρώτη γυναίκα που εργάζεται ως ανδρικό μοντέλο και μιλά για το πώς είναι ευκολότερο για εκείνη να ποζάρει ως άντρας παρά ως γυναίκα. 

Η 35χρονη, που ήταν κολυμβήτρια ολυμπιακών μεγεθών για τη Γαλλία, όταν ήταν έφηβη, της αρέσει να ποζάρει ως άντρας μοντέλο.

«Πάντοτε χρησιμοποιούσα το σώμα μου ως καμβά για του τι κάνω», λέει η πρώην επαγγελματίας αθλήτρια.

«Ετσι το μόντελινγκ είναι κατά κάποιο τρόπο προέκταση αυτού του πράγματος». Είναι η πρώτη γυναίκα που υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία να εργάζεται ως άντρας μοντέλο και μίλησε στο CNN για την διαφορά μεταξύ του μόντελινγκ ανδρικών και γυναικείων ρούχων.

Με ύψος 1,87 μέτρα, η Λέγκλερ μοιάζει άντρας με τα αγορίστικα μαλλιά της και δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα. Όταν πηγαίνει στις φωτογραφίσεις, τα άλλα μοντέλα άντρες, δεν τις ρίχνουν ούτε μία ματιά. Αυτό εξηγεί ότι συμβαίνει εξαιτίας του παρελθόντος της ως αθλήτρια.

«Το γυναικείο μόντελινγκ είναι πιο δύσκολο. Έχει να κάνει με περισσότερα πράγματα. Πρέπει να κουνιέσαι πολύ, το μέικ απ και όλα», λέει η ίδια. Η Λέγκλερ που μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, λέει ότι στην καρδιά της είναι κορίτσι.

Της άρεσαν πάντα τα γυναικεία στήθη και έχει και δικό της, όπως λέει η ίδια χαριτολογώντας. Ήταν επαγγελματίας κολυμβήτρια μέχρι τα 21 της, όταν αποφάσισε να σπουδάσει αρχιτεκτονική και σχέδιο. Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ο φωτογράφος Κας Μπερντ έδειξε τις φωτογραφίες της στο πρακτορείο Ford.

Η Λέγκλερ λέει ότι «θα ήταν πολύ ωραίο, αν όλοι μπορούσαμε να φοράμε ό,τι θέλουμε, χωρίς να σημαίνει κάτι». Η Λέγκλερ ακολουθεί τα βήματα του Aντρέ Πέιτζιτζ, του Αυστραλού ανδρικού μοντέλου, που εμφανίζεται στην πασαρέλα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα, αλλά μοιάζει με κορίτσι.




Πηγή: athensmagazine.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger