E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Υποβλήθηκε σε χημικό ευνουχισμό επειδή φοβόταν ότι θα δολοφονούσε

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013



Σε μία απίστευτη πράξη αυτογνωσίας προχώρησε ένας άντρας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος, φοβούμενος ότι οι ασταμάτητες σεξουαλικές του ορμές και φαντασιώσεις θα τον οδηγούσαν, εν τέλει, στον βιασμό ή ακόμα και στο δολοφονία, προσφέρθηκε εθελοντικά σε μία μορφή χημικού ευνουχισμού, έτσι ώστε να κατευνάσει τα σεξουαλικά του «θέλω».
Ο χημικός ευνουχισμός, που ήδη χρησιμοποιείται στον Καναδά, την Πολωνία, τη Ρωσία, αλλά και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, είναι μία θεραπεία κατά την οποία ορμόνες χορηγούνται στους ασθενείς, δίνοντάς τους τη λίμπιντο ενός νεαρού αγοριού πριν την εφηβεία, μετριάζοντας με τον τρόπο αυτό τις σεξουαλικές τους επιθυμίες.
Ο άντρας, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Steve, εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning Crime Week, όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε, καθώς και στη θεραπεία που υποβλήθηκε. Στις αρχές της δεύτερης δεκαετίας της ζωής του, ο Steve ξεκίνησε να φαντασιώνεται βιασμούς και δολοφονίες γυναικών. Συνήθιζε να οδηγάει το αυτοκίνητό του αργά τη νύχτα, αναζητώντας πιθανά θύματα. Είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που είχε σχεδιάσει στο μυαλό του ακόμα και το «τέλειο έγκλημα».
Ευτυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τα πιθανά θύματά του, το σχέδιό του δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία, και ο Steve αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια στο πρόσωπο του δρ. Φέντοροφ, ο οποίος τον έβαλε στο πρόγραμμα χημικού ευνουχισμού, προκειμένου να περιορίσει τις παρορμήσεις του.


Καλύπτοντας την ταυτότητά του με ένα φούτερ με κουκούλα, και μιλώντας με την πλάτη του γυρισμένη στην κάμερα, ο Steve είπε: «Ξεκίνησε όταν άρχισα να απατάω τη σύντροφό μου, αυτό με οδήγησε στο να αναζητάω άτομα στο διαδίκτυο, και από εκεί και πέρα τα πάντα άρχισαν να διογκώνονται. Το σεξ άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο βαρετό, γι’ αυτό με τον καιρό επιθυμούσα πιο ακραίες μεθόδους ικανοποίησης. Μου άρεσε η πρόκληση του να γνωρίζω κάποια διαδικτυακά και να βλέπω πόσο γρήγορα μπορούσα να τη ρίξω στο κρεβάτι. Αυτό σταδιακά έγινε πιο βίαιο, και οι φαντασιώσεις μου για βιασμούς και δολοφονίες ξεκίνησαν… έφτασα σε σημείο να θέλω να σκοτώνω κάθε γυναίκα με την οποία κοιμόμουν».
Αναφερόμενος στη νύχτα που οι σκοτεινότερες επιθυμίες του παραλίγο να γίνουν πραγματικότητα, ο Steve δήλωσε: «Βγήκα έξω εκείνη την ημέρα για να το κάνω. Αγόρασα συγκεκριμένα εργαλεία και να έβαλα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Οδήγησα λίγο και βρήκα ένα άτομο, το οποίο έβαλα στο αυτοκίνητό μου. Ήταν εύκολο, αλλά ποτέ δεν την έβλαψα». Ο Steve πιστεύει πως το γεγονός ότι ξεκίνησε μία ειλικρινή συζήτηση με την κοπέλα, ήταν το κλειδί που έσωζε τελικά και τη ζωή της.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger