E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

DVD με σκηνές ωμής βίας και σαδομαζοχιστικού σεx σε ψυχιατρική κλινική με σχιζοφρενείς δολοφόνους!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013



Η ψυχιατρική κλινική «Broadmoor Hospital» του Γιόρκσαϊρ, που στεγάζει ακόμα και τον κανίβαλο Πίτερ Μράιαν, εντόπισε χθες(17/4), όπως αναφέρει η Daily Mail, έναν κατάλογο με πάνω από 200 DVD, συμπεριλαμβανομένων και ταινιών που δείχνουν σκηνές με άγριες δολοφονίες, σεxουαλικές επιθέσεις και ταινίες πoρνό με σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο.

Μάλιστα η αποκάλυψη έγινε επώνυμα από έγκριτο ψυχίατρο, που εργάζεται στο νοσοκομείο, ο οποίος αντί να καταδικάσει το περιστατικό υπερασπίστηκε την πολιτική της κλινικής, υποστηρίζοντας ότι τα DVD προετοιμάζουν τους ασθενείς για τον έξω κόσμο. Αναφέρει επίσης ότι οι ασθενείς που έχουν τη δυνατότητα να δουν τα DVD θα πρέπει να βρίσκονται με βάση την ειδική κλίμακα σχιζοφρένιας 12 ή 17, όπως γίνεται αντίστοιχα με τους κάτω και πάνω των 18 (ταινίες ανηλίκων-ενηλίκων).

Μία από τις ταινίες είναι το γραφικό ψυχολογικό θρίλερ «Secret Window» («Μυστικό Παράθυρο») – η οποία έχει μια σκηνή όπου ένας άνδρας αποκεφαλίζεται με ένα φτυάρι, ένα σκυλί μαχαιρώνεται στο λαιμό με κατσαβίδι και μια γυναίκα ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου.

Ο κατάλογος υποστηρίζει ο ψυχολόγος, είναι σύμφωνος με το «Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας» με τους ασθενείς του «Νοσοκομείου Μπρόουντμουρ» να έχουν κάθε δικαίωμα να παρακολουθήσουν τις άγριες και ωμές αυτές σκηνές.

«Το πιάνο», μια ακόμη ταινία που βρέθηκε στη λίστα, απεικονίζει ένα ταλαντούχο μουσικό να κρατά στο χέρι του ένα τσεκούρι και να έχει το βλέμμα ενός πραγματικού serial killer.

Η βρετανική ταινία «Shame» («Ντροπή»), θεωρείται τόσο άσεμνη που τοποθετείται από τον Δρ Μακ Κόρμακ, σε αυτές της κλίμακας 17, αφού περιλαμβάνει σκηνές παιδικής πoρνείας.

«Το βρίσκω αρκετά κοντόφθαλμο και είναι μάλλον μια κακή απόφαση να κατασχεθεί αυτός ο κατάλογων των DVD», ανέφερε ο έγκριτος ψυχολόγος.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα πολύ ευαίσθητο τμήμα στην κοινότητα. Τους ζω και το γνωρίζω. Είναι ευάλωτοι λόγω της ψυχικής τους και της συναισθηματικής κατάστασης».

Υπεύθυνος φορέας της κλινικής ανέφερε: «Δεν επιτρέπουμε στους ασθενείς να παίρνουν μαζί τους τα DVD και οι έλεγχοί μας είναι συχνοί. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς την εποπτεία μας», προσθέτοντας ωστόσο: «Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι ασθενείς έχουν πρόσβαση σε όλα τα επίγεια τηλεοπτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν κάποιο βαθμό της βίας και σεxουαλικού περιεχομένου, κατόπιν εντολής των ανώτατων στελεχών της κλινικής και των ψυχίατρων».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger