E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αδέρφια από την Τσετσενία οι βομβιστές της Βοστώνης

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των ερευνών των βομβιστών της Βοστώνης. Νεκρός έπεσε ο ένας εκ των υπόπτων για το τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ κρατείται και δεύτερος ύποπτος, την ώρα που η πόλη έχει νεκρώσει.

Το Associated Press μετέδωσε ότι ο ύποπτος που αναζητείται είναι 19 ετών, ονομάζεται Τζοχάρ Τσαρνάεφ και είναι τσετσενικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το NBC οι αστυνομικές αρχές ανέφερα ότι οι δύο ύποπτοι είναι αδέρφια, διαμένουν στις ΗΠΑ τουλάχιστον έναν χρόνο και προέρχονται από περιοχή κοντά στην Τσετσενία.

Νωρίτερα προηγήθηκε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους υπόπτους και τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αστυνομικού στο MIT.

Ο ύποπτος που συνελήφθη νωρίτερα κατέληξε στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία φέρεται να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον άλλο άνδρα από τις φωτογραφίες του FBI, που συνδέεται με τις βόμβες στον Μαραθώνιο. 


Η αστυνομία με περισσότερους από 9.000 αστυνομικούς και με τη συνδρομή των ειδικών δυνάμεων ερευνά πόρτα-πόρτα όλα τα σπίτια. 

Η αστυνομία του MIT ερευνά το περιστατικό και έχει σημάνει συναγερμό σε όλους τους χώρους της πανεπιστημιούπολης.  Το ΜΙΤ, που βρίσκεται κοντά στη Βοστώνη, συνέστησε στους φοιτητές και τους πολίτες να μείνουν μακριά από τις εγκαταστάσεις, καθώς η αστυνομία έκρινε ότι η κατάσταση είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη», ενώ ακυρώθηκαν όλα τα μαθήματα του πανεπιστημίου για σήμερα. Κλειστό θα παραμείνει σήμερα και το πανεπιστήμιο του Harvard. 

http://newpost.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger