E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 20 Απριλίου 2013

Σάββατο 20 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, νέες ιδέες θα έρθουν στο μυαλό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν άμεσα τα οικονομικά σου. Θα έχεις προσγειωμένες αντιλήψεις και με τη νοητική ευελιξία σου απέναντι στα γεγονότα που θα προκύψουν, θα καταφέρεις πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τη μοναξιά σου, αφού ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει ο σύντροφος σου, φίλε Κριέ, βοήθησέ τον να τα λύσει και μετά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας, μιας και εκείνος θα νιώσει ανάλαφρος. Όσο για σένα που ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, θα έχεις σήμερα την δυνατότητα να βρεις κάποιον να σε συνοδεύσει σε άλλα, πιο συντροφικά μονοπάτια. Μην χάσεις την ευκαιρία!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, με τον Άρη να κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφό σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, με τον Ήλιο και τον Άρη να κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιό σου, δοκίμασε να βρεις κάποιες λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις και δες πώς μπορείς να κάνεις την καθημερινότητά σου ευκολότερη. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κάνε την αυτοκριτική σου και θα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα θέλεις να πεις σήμερα κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που αφορούν στην συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι, αγαπητέ Ταύρε, τα οποία σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, αλλά αν βλέπεις ότι δεν είναι δεκτικός, καλύτερα να το σταματήσεις, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση και δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, να ξέρεις πως η μέρα είναι θετική για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις, σε ένα θέμα που αφορά στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις και οφείλεις να είσαι πολύ προσεχτικός. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως μην πάρεις αποφάσεις, πριν ελέγξεις όλες τις παραμέτρους του θέματος που σε απασχολεί. Επίσης, μην κάνεις άσκοπα έξοδα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, θα έχεις την ευκαιρία με συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, να διορθώσεις κάποιες αρνητικές πλευρές που υπάρχουν στη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις και απόσταση ανάμεσα σας. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να σε πλησιάσει το άτομο που θέλει να σε γνωρίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Δίδυμε, καλό θα είναι να μην βιαστείς για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα και να φροντίσεις σήμερα οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε νέες υποχρεώσεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά, αγαπητέ Καρκίνε, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Μπορείς να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο Άρης από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Ταύρου, σε ευνοεί για να το πετύχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν έρωτα από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν στα επαγγελματικά σου για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να κρατήσεις μια ουδετερότητα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.




Λέων
23/7-23/8

Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, φίλε Λέων, αλλά καλό θα είναι σήμερα, που ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Σταμάτα άμεσα τις γκρίνιες για ανούσια πράγματα και επικεντρώσου στην ουσία της σχέσης σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, να θυμάσαι πως τα ταλέντα που έχεις είναι πάρα πολλά, οπότε είναι βέβαιο ότι θα βρεις κάποιον ή κάποια να γοητεύσεις και να κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, ό,τι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η μέρα θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα, οπότε… κάτσε φρόνιμα!!!




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα προκύψουν κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, αγαπητέ Παρθένε, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις και λογομαχίες. Αν είσαι ακόμη μόνος, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Να ξέρεις ότι τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα βρεις αυτό που αναζητάς και θα νιώσεις ευτυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και φρόντισε να δρομολογήσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές στα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, πρόσεξε σήμερα τα έξοδα που κάνεις, για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα είσαι ιδιαίτερα πολυάσχολος, με πληθώρα καθηκόντων που θα σε εξουθενώσουν, αλλά θα καταφέρεις να προβάλλεις θετική εικόνα για τον εαυτό σου. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε παρασύρουν σε έξοδα που μπορούν να αποφευχθούν, αν λειτουργήσεις συνετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, για να λύσετε από κοινού κάποια θέματα της σχέσης, θα είναι μεγάλη. Επικεντρώσου στην ουσία και φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα τον στεναχωρήσουν. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες έξω και εκδήλωσε την κοινωνικότητά σου. Να είσαι σίγουρος, ότι θα γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αν είσαι Ζυγός, αλλά φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου από τον εκνευρισμό που θα έχεις. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Ωστόσο, μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, αλλά μελέτησε τις ενέργειές σου, προτού τις κάνεις.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αν σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καλό θα είναι να σιωπήσεις και να κρατήσεις μία ουδέτερη στάση, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, για να μη σου ξεφύγουν λόγια, που μελλοντικά μπορεί να μετανιώσεις. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες, γι’ αυτό μην τα τινάξεις όλα στον αέρα, για μία κακή στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μπορείς σήμερα να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου και να καταστρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε ένα όμορφο περιβάλλον, όπως ένα ρομαντικό εστιατόριο που αρέσει και στους δύο. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα δεχτείτε μία είδηση από έναν παλιό ερωτικό σας σύντροφο που θα σας αναστατώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Σκορπιέ. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις σιγά-σιγά να αρχίζουν να εξελίσσονται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο και κάποια άτομα θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία σου. Με τον Άρη από εδώ και στο εξής να κινείται στον Ταύρο, οι στόχοι σου θα επιτυγχάνονται με λιγότερη προσπάθεια από τη μεριά σου. Επίσης, θα γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους, που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, σήμερα θα σε ευνοήσουν κάποιες καταστάσεις και θα κάνεις μία νέα, πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα αναπτερώσει το πεσμένο σου ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Τοξότη, στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μη διστάσεις να ζητήσεις και την βοήθεια των συνεργατών σου, που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Ωστόσο, οφείλεις να δεις πρώτα τις υποχρεώσεις που έχεις και να φροντίσεις να τις καλύψεις άμεσα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, βρες τον χρόνο να ασχοληθείς με τις ευθύνες του σπιτιού και δημιούργησε μία γλυκιά ατμόσφαιρα, για να υποδεχτείς τον σύντροφό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, φτιάξε την ίδια ατμόσφαιρα και κάλεσε τους φίλους σου, για να περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα, φίλε Αιγόκερε. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Όμως, απόφυγε τα περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει, αγαπητέ Υδροχόε, και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν με πολλή σοβαρότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, και θα του δείξεις την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που διανύεις μία περίοδο μοναξιάς, με την γοητεία που διαθέτεις αυτές τις μέρες, είναι σίγουρο ότι θα έρθει η σχέση που περιμένεις πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα και κάποιο κοντινό σου άτομο θα είναι ψυχικά κοντά σου στη ζωή και θα μοιραστείς τις έννοιες σου μαζί του, ξελαφρώνοντας το μυαλό και την ψυχή σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις, γίνε πιο διαλλακτικός και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και να μην μιλήσεις άσχημα στον σύντροφό σου. Το θέμα, όπως ξέρεις και εσύ, δεν είναι μόνο να πεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν, αλλά ο τρόπος που θα τα πεις! Αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, δεν χρειάζεται να σε τρομάζει η στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία, αν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσεις κάποια θέματα που παραμένουν ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Σε σχέση με τα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger